EA loodab esimesel nädalal müüa 3 miljonit Mass Effect: Andromeda mängu

0
148

EA finantsjuht Blake Jorgenson teatas eile, et nad loodavad Mass Effect: Andromeda esimesel müüginädalal müüa mängust 3 miljonit koopiat.

Mass Effect 3 müüdi esimese 24 tunni jooksul 890 000 koopiat. Edukas oli ka Mass Effect 2 mida müüdi esimeste päevade jooksul 2 miljonit. Arvestades, et Mass Effect: Andromeda on selle aasta üks enim oodatuimaid mänge, siis 3 miljonit esimesel nädalal tundub olevat üsna õigustatud lootus.

Mass Effect: Andromeda tuleb Euroopas müügile 23 märts ja EA kinnitas, et mingit Season Passi ei tule ning mitmikmängu osa pole mängu lõpetamiseks kohustuslik.

Lisaks Mass Effect: Andromedale tuli eilsel EA üritusel juttu ka ühest teisest enim oodatud EA mängust – Skate 4.

Nädalavahetusel postitas EA kogukonna juht Daniel Lingen oma Twitteri seinale #Skate4 ja see vallandas fännide rõõmulaviini. Skate mänguseeria fännid lootsid, et lõpuks ometi plaanib EA turule tuua uue Skate mängu. Kahjuks teatas Andrew Wilson eilsel üritusel, et EA siiski ei tegele hetkel Skate 4 arendamisega.

#Skate4 postituse näol oli tegemist ilmselt Daniel Lingeni sooviga EA juhtidele näidata, et Skate mänguseerial on endiselt palju fänne, kes kannatamatult Skate 4 ilmumist ootavad.

Blake Jorgenson teatas eile õhtul toimunud üritusel, et 32% EA müügist moodustab täna PlayStation 4 ja Xbox One platvormidel digitaalselt müüdud mängud ja lisad. See on rohkem kui EA ise ennustas. Nimelt lootis EA varem, et digitaalse müügi osa moodustab uuel finantsaastal 29%. 2015 finantsaastal moodustas digitaalne müügiosa 20%. 2016 finantsaastal oli see 24%.