Ghost Recon: Wildlands beeta vaevleb ribera-1000b vea ja hooldustööde käes

1
169

Alates eilsest on Ghost Recon: Wildlands beeta kõigile avatud. Kuid mitte kõigil soovijatel pole veel õnnestunud mängu proovida.

Kuigi Ghost Recon: Wildlands ei kasuta samasugust süsteemi mida Ubisofti värskelt välja tulnud mäng For Honor kasutab ja mis hetkel vaevleb tõsiste probleemide käes, on siiski ka värskel beetal juba tõsiseid probleeme mis takistavad kasutajaid nii co-op kui ka üksikmängu proovimast.

Üheks peamiseks veaks mida kasutajad saavad kui nad mängu üritavad siseneda on “ribera-1000b” veateade, mis ei lase mängijatel isegi üksikmängu koos AI’ga proovida. Lisaks sellele probleemile võttis Ubisoft eile õhtul korduvalt mängu maha, et vigu parandada. Kahjuks saavad aga kasutajad endiselt “ribera-1000b” veateateid ka peale kõiki neid tehtuid hooldustöid.

Kuigi YouTube’st leiab juba mitmeid õpetusvideosid kuidas “ribera-1000b” nimelisest veateatest õnnestub lahti saada, soovitame me siiski oma ruuteris portide suunamise ja teiste seadete kallale mitte asuda, eriti juhul kui sul pole IT valdkonnas kogemusi. Antud viga ei ole mitte sinu seadetes ja ühendustes, vaid tegemist on oluliselt suurema veaga, mis esineb suuremal hulgal kasutajatel ning see tuleb siiski Ubisoftil endal ära parandada. Siinkohal soovitame pilk peale hoida Ubisofti kanalitel Twitteris, kus nad proovivad toimuva kohta infot jagada.

Siinkohal tasub kõigile avatud beetas osalejatele meenutada, et tegemist on beetaga mitte demoga mille eesmärgiks on mängu müüa. Avatud beeta eesmärgiks ongi tekitada Ubisofti serveritele koormust ja avastada vigu, et neid siis enne mängu välja tulekut parandada.

Teisest küljest tuleb aga nentida ka tõsiasja, et see pole Ubisoftil esimene kord kus nad vahetult enne mängu müügile tulekut teevad avatud beeta, avastavad selle käigus tõsiseid probleeme mängu multiplayer osas ning mängu esimestel müüginädalatel ja kuudel on mäng katki.

Rainbow Six Siege, The Division, Watch Dogs 2 ja For Honor on esimestel nädalatel ja kuudel vaevelnud tõsiste probleemide käes. Seetõttu on neid näiteid juba piisavalt ning võiks arvata ja loota, et Ubisoft on oma seni tehtud vigadest õppinud. Kahjuks kordub mäng mängu järel täpselt sama, mängud tulevad jälle ja jälle katkisena välja. Ubisoftil oleks viimane aeg oma varasematest kogemustest õppima hakata ja jätta omale peale mängude avatud beetasid veidi rohkem aega leitud vigade parandamiseks, et mängu müügile tuleku ajaks oleksid need vead parandatud ja mängijad saaksid kohe mängu nautima asuda. Vastasel juhul jätavad fännid nad varsti maha.

Tean mitmeid Ubisofti mängude fänne, kellele Ubisofti loodud mängud on alati meeldinud, kuid kes tänasel päeval on Ubisofti peale juba üsna kurjad. Nii mõnigi neist on tänaseks loobunud Ubisofti mänge esimesel müüginädalal ostmast. Sama kinnitavad ka mitmed postid Twitteris, Redditis ja mujal foorumites, kus nii mõnigi fänn vandus eile tulist kurja Ubisofti suunas. Nii mõnigi on kirjutanud, et kuigi neile Ghost Recon: Wildlands meeldib on nad peale avatud beeta vigu otsustanud mängu ostmisega paar nädalat oodata kuniks on kindel, et Ubisoft on suuremad probleemid mängu juures ära parandanud.

Siinkohal jääb üle loota, et Ubisoft siiski suudab suuremad Ghost Recon: Wildlands probleemid 7 märtsiks, mil mäng müügile tuleb, ära parandada.

1 KOMMENTAAR

Comments are closed.