Ghost Recon: Wildlands ja For Honor beetad tulekul

0
212

Ubisoft plaanib jaanuari lõpus kasutajatele testimiseks tuua lausa kaks beetat – Ghost Recon: Wildlands ja For Honor.

Kahjuks ei osanud Ubisofti esindaja hetkel meile veel kuupäeva õelda millal täpselt Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands beetat oodata võib. Nimelt ei olevat täpne kuupäev veel paigas, kuid mänguga tegelavad meeskonnad annavad endast parima, et esimesed huvilised saaksid mängu juba jaanuaris proovida ja testida.

Ghost Recon: Wildlands beeta proovimiseks saab end endiselt registreerida aadressil: www.ghostrecon.com/betacat

Esialgsete plaanide kohaselt peaks Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands müügile jõudma 7 märtsil 2017. Kuid on põhjust arvata, et Ubisoft teatab varsti mängu edasi lükkamisest.

Erinevalt Ghost Recon: Wildlands mängust on For Honor beeta testimise kuupäevad kindlalt teada. Mängu saab proovida ajavahemikul 26 kuni 29 jaanuar PlayStation 4, Xbox One ja PC peal. Kui sulle meeldivad “mõõga ja kilbi” multiplayer mängud ning oled mängu testimisest huvitatud, siis mängu testimiseks saad end registreerida siin.

Meile Meeldib Mängida meeskond sai mängu Alpha versiooni proovida eelmisel aastal, kuid kahjuks ülilahedatest traileritest hoolimata ei suutnud For Honor Alpha ise meile tookord mingit muljet avaldada. Kuid kui sulle seda tüüpi multiplayer mängud meeldima peaksid, soos soovitame kindlasti end beeta jaoks ära registreerida ja mängu proovida.

For Honor tuleb müügile 14 veebruaril 2017.