Horizon Zero Dawn on enim müüdud uus mäng PS4 konsoolil

0
253

Sony Interactive Entertainment (SIE) teatas, et PlayStation 4 eksklusiivmängu Horizon Zero Dawn müüdi kahe esimese nädala jooksul üle maailma rohkem kui 2,6 miljonit eksemplari.

Müüginumbrid teevad sellest enim müüdud uue mänguseeria mängu PS4 konsoolil ning mängustuudio Guerilla ajaloo edukaima debüüdi.

Tänu suurepärastele müüginumbritele on Horizon Zero Dawn leidnud selle aasta enim müüdud mängude hulgas teise koha. Horizon Zero Dawn’ist on sel aastal paremini müünud ainult Ubisofti uus mäng Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands. Kolmandal kohal on Lego Worlds ja neljandaks on Zelda: Breath of the Wild.

“Teadsime, et Horizon Zero Dawn’ist tuleb midagi erilist. Seega on väga meeldiv näha mängijate tagasisidet müüginumbrite näol,” sõnas Shawn Layden, SIE Worldwide Studios juht. “Guerilla on loonud mängu, mis kompab täiuslikkuse piire, mida tõestab ka fännide reaktsioon nii rohkete striimitud tundide kui jagatud ekraanitõmmiste näol.”

“Oleme rõõmsad, et Horizon Zero Dawn on võetud omaks nii kriitikute kui mängijate poolt. Panime selle loomisesse rohkelt vaeva ning selle tõttu on äärmiselt meeldiv näha ka fännide seas sarnast entusiasmi nagu kogesime selle loomise ajal,” lausus Guerilla tegevdirektor Hermen Hulst. “See on alles peategelase Aloy seikluste algus ning meie tiim on juba töötamas mängu laienduse kallal.”