Huvitavamad mängud juulis 2017

0
221

Juulikuu on käes ja lastel kool läbi. Kuigi suurem osa mänguturust võtab rahulikult ja puhkab, ilmub siiski ka juulis nii mõndagi millele tasub pilk peale visata. Alljärgnevalt olemegi kokku pannud nimekirja huvitavamatest mängudest mis sel kuul ilmuvad.

THAT’S YOU

Platvorm: PS4
Ilmub: 4. juuli 2017
PEGI 12

That’s You on lahe seltskonnamäng mida koos külla tulnud sõpradega mängida. Sarnaselt The Jackbox Party Pack mänguseeriale on ka That’s You mängimiseks vaja mobiiltelefoni kus siis iga sõber saab valida erinevate vastusevariantide ja piltide vahel. Mäng ilmub PlayStation 4 konsoolile 4ndal juulil ja on kõigile PlayStation Plus omanikele tasuta.

MINECRAFT: STORY MODE SEASON TWO – EPISODE 1: HERO IN RESIDENCE

Platvorm: iOS, PC, PS4, Xbox One
Ilmub: 11. juuli 2017
PEGI 12

Minecraft: Story Mode alustab juulis teise hooajaga. Loodetavasti tuleb ka teine hooaeg sama tempokas ja huvitav nagu seda oli esimene hooaeg. Kui sulle meeldib Minecraft ja TellTale mängud, siis tasub Minecraft: Story Mode kindlasti proovida.

FABLE FORTUNE

Platvorm: PC, Xbox One
Ilmub: 11. juuli 2017
PEGI 12

Kuigi Microsoft sulges eelmisel aastal Fable mängude arendamisega tegelenud Lionhead stuudio, ei tähenda see et selle mänguseeriaga nüüd kõik on. 11ndal juulil ilmub Mediatonic mängustuudiolt Fable Fortune nimeline kaardimäng mis toob meieni legendaarsed tegelased Fable seeriast. Mängida saab nii koos sõpraga co-op moodis kui teiste mängijate vastu.

CARS 3: DRIVEN TO WIN

Platvorm: Switch, PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, Wii U
Ilmub: 14. juuli 2017
PEGI 7

Cars 3: Driven To Win on lõbus rallimäng kõigile väikestele Cars mänguseeria sõpradele. Sobilik mäng pisemale põlvkonnale alustamaks oma teekonda rallimängude maailmas.

ORCS MUST DIE! UNCHAINED

Platvorm: PS4
Ilmub: 18. juuli 2017
PEGI 12

Kui sulle meeldivad Tower Defence stiilis mängud, siis oled kindlasti mingil ajahetkel kokku puutunud Orcs Must Die! mänguga, mille järgmine osa Orcs Must Die! Unchained ilmub juulis PlayStation 4’le.

SPLATOON 2

Platvorm: Switch
Ilmub: 21. juuli 2017
PEGI 7

Kui otsid peresõbralikku tulistamismängu, siis 21sel juulil ilmub Nintendo Switchile Splatoon 2. Uued relvad, uued areenid ning lokaalne ja online multiplayer peaksid kohale meelitama nii vanad Splatooni fännid kui ka uued mängijad kes varem pole Splatooni proovinud. Tegemist on selle suve ühe oodatuima hittmänguga.

EVER OASIS

Platvorm: 3DS
Ilmub: 23. juuli 2017
PEGI 3

The Legend of Xelda: Majora’s Mask 3D loojatelt ilmub sel suvel uus seiklus, mis pakub kõike seda mida selle žanri fännid armastavad. Sinu ülesandeks on koos oma partneri Isunaga, üles ehitada jõukas oaas. Kohtu teiste hõimude liikmetega ja võitle nendega koos Kaose vastu mis ähvardab rahu kõrbes.

SUPER CLOUDBUILT

Platvorm: PC, PS4, Xbox One
Ilmub: 25. juuli – PC, PS4 / 28. juuli – Xbox One
PEGI 12

Noor sõdalane ärkab ühes mahajäetud hoones keset kummalist maailma, vabana oma eelmisest elust ja kehast. Demi üritab välja selgitada kuidas ja miks ta sellesse maailma sattus, õppides uut maailma tundma.

HEY! PIKMIN

Platvorm: 3DS
Ilmub: 28. juuli 2017
PEGI 3

Maiuspala Pikmin seeria fännidele. 2D platvormikas kus mängijal tuleb oma rediste armee juhatada läbi lõksude ja mõistatuste. Selleks on väikesel Pikminil kasutada mitmeid erinevaid võimeid mis sellel raskel teekonnal kasuks tulevad.