Microsoft HoloLens tuleb Eestis müügile

0
172

Microsoft kuulutas Londonis toimunud Future Decoded konverentsil välja, et maailma esimene Windows 10 platvormil töötav holograafiline arvuti Microsoft HoloLens hakkab alates 1’st detsembrist kättesaadav olema 29 Euroopa riigis. Nende hulgas ka Eesti ärikasutajatele.

Microsofti üks eesmärke on toetada kõiki inimesi ja organisatsioone, et aidata neil saavutada rohkem. Liitreaalsuslahenduste jaoks kasutatav Microsoft HoloLens aitab töötajatel ja ettevõtetel säästa raha, andes juurde lisadimensioone andmetöötluseks.

“Liitreaalsusel on võimekus aidata nii klientidel kui ettevõtetel üle maailma teha asju, mis siiani tundusid võimatuna. See aitab ettevõtetel ja nende töötajatel lahendada olulisi ülesandeid kiiremini, turvalisemalt, efektiivsemalt ja paremas koostöös. Meil on hea meel, et uue ajastu tehnoloogilised vahendid on peagi kättesaadavad ka Eesti ettevõtetele,“ sõnas Microsoft Balti regiooni juht Hristo Manov.

Rohkem infot Microsoft HoloLens Developer Edition´i ja Windows´s liitreaalsuse kohta leiab siit.

Microsoft kuulutas HoloLens´i välja 2015. aasta jaanuaris ning 2016. aasta märtsis saadeti see esmakordselt tutvumiseks arendajatele ja äripartneritele nii Ameerika Ühendriikides kui ka Kanadas. Pärast laienemist turgude arv peaaegu kolmekordistub, ulatudes 39-ni.

Microsoft on juhtiv globaalne tarkvara-, teenuste- ja lahenduste pakkuja, mis aitab inimestel ja ettevõtetel saavutada oma täielikku potentsiaali. Microsoft asutati 1975. aastal (Nasdaq ’MSFT’) ning alates 2003. aastast laiendas Microsoft oma tegevust ka Eestisse.

Rohkem infot HoloLensi kättesaadavuse kohta leiab siit: https://www.microsoft.com/en-us/hololens/faq#FAQMarketExpansion.