Mine põrgusse, odavalt

0
116

Doom sai omale uue versiooni 6.66, mis tõi endaga kaasa mitmeid uuendusi.

Bethesda teatas, et nad loobusid Doom’i Season Pass’ist ja muutsid kõik lisapakid tasuta kõigile mängijatele. “Kõik kolm mitmikmängu lisapakki, mis sisaldavad üheksa parimat kaarti, kolm lisarelva, lisaks kolm mängitavat deemonit ja ülejäänud uus varustus on nüüd kõigile tasuta,” kirjutab Bethesda oma teates. Selle liigutusega liitus Bethesda nüüd teiste mängude avaldajatega (Microsoft, Ubisoft, EA) kes on otsustanud loobuda tasulistest mitmikmängu lisadest.

Doom’i Season Pass maksis varem €39.99, mida peeti mängijate arvates põhjusega liiga kalliks. Lisasid sai osta ka eraldi, makstes iga lisa eest €15.

Lisaks Season Pass’i kaotamisele otsustas Bethesda langetada ka mängu hinda. Doomi saab omale osta nüüd €14.99 eest. Kui isegi see hind ei meelita sind mängu veel ostma, siis Bethesda lubab sul sel nädalavahetusel põrgut külastada täiesti tasuta. Proovida saab DOOM’i kampaania kahte esimest taset, Arcade ja SnapMap moodi ning loomulikult lubatakse sul piiramatult madistada DOOM’i mitmikmängus. Kui otsustad siiski lõpuks mängu osta, siis kogu sinu progress mängus on ilusasti salvestatud ja saad jätkata sealt kus mäng pooleli jäi.

Bethesda muutis ka mitmikmängu progressioonisüsteemi, mis lubab mängijatel nüüd jahtida spetsifiilisi relvi, varustust ja deemoneid läbi erinevate väljakutsete või täites teatud tasemete nõudeid. Lisaks vahetab uus Ruunide Süsteem välja varasema Hack Mooduli Süsteemi.

Ülejäänud väiksemate muudatuste kohta saab lähemalt lugeda Bethesda lehelt.