Mortal Kombat 9 + Street Fighter V turniir vol. 2

0
165

Suhkrumoll ja ProGames on Teie pärast mures. Kas Te ikka mängite piisavalt videomänge?

Uuel aastal uue hooga. Suhkrumoll ja ProGames kutsuvad kõiki kaklusmängude huvilisi järgmisel kolmapäeval, 18 jaanuaril Suhkrumollis (Vene 37, Tallinn) toimuvale MORTAL KOMBAT 9 + STREET FIGHTER V turniirile. Võta sõber kaasa ja tule mängima.

AJAKAVA: Registreerimise algus 18 jaanuaril kell 19:00. Turniirid algavad kell 20:00

MAKSIMAALNE OSALEJATE ARV: 16 mängijat turniiri kohta

PLATVORM: Mortal Kombat 9 – PS3, Street Fighter V – PS4

PULDID: Enda pultide kasutamine on lubatud, kui need ühenduvad vastava konsooliga. Kohapeal on olemas ka standard puldid mõlemale konsoolile, aga ebameeldivuste ja hilisemate pretensioonide vältimiseks julgustame osalejaid kasutama isiklikke pulte.

FORMAAT: Mängitakse “Double elimination” formaadis ehk miinusringiga. See tähendab, et peale ühte kaotust on võimalik jätkata võistlust miinusringis ning mängida isegi turniiri võiduni. Iga matš kestab kahe mängu võiduni (BO3). Rounde on ühe matši kohta kaks. Mõlema mängu TOP 4 mängitakse kolme mängu võiduni (BO5). Ajalimiit on mängu “default“. Nuppude asetust võib enne mängu algust muuta ja “button check” toimub vahetult enne matši algust, mängijate kokkuleppel. Iga võistleja vastutab selle eest, et enne tema vooru algust oleks nuppude seadistus kontrollitud. Karakterite valik on vaba, kuid matši keskel võib karakterit vahetada ainult kaotaja. Võitjad registreeritakse ja tulemusi näeb Challonge keskkonnas. Arusaamatuste puhul selgitame kohapeal kõiki reegleid veelkord üle.

STREET FIGHTER V – olemas kõik standard tegelased ning esimese hooaja tegelased. “Akuma” pole saadaval.

MORTAL KOMBAT 9 – olemas kõik tegelased, kes PS3 standard versioonis võimalikud.

Tahame pakkuda kõikidele mängijatele parimat võistluskogemust ning sellega seoses jätame endale õiguse teha muudatusi võistluse korralduslikus pooles ja reeglites, kui selleks peaks tekkima vajadus.

Turniiril osalustasu puudub. Võistlusest osavõtmise vanusepiiranguks on 16+.

Turniiri võitjatele on Suhkrumoll välja pannud suuremas koguses keelekastet. Lisaks jagab ka ProGames auhinnalistele kohtadele üht ja teist auhindadeks ära.

PS! Kolmapäevast laupäevani, kell 19.00-23.00 on Suhkrumollis Happy Hour (ostad ühe, saad kaks).

Lisainfot ürituse kohta leiab Mortal Kombat 9 + Street Fighter V turniir vol. 2 facebooki leheküljelt.