Nintendo lõpetas mini NES tootmise, kuid plaanib jõuludeks müügile tuua SNES minikonsooli

0
182

Nintendo teatas, et mini NES tootmine on nüüd ülemaailmselt lõpetatud.

“Kui tootmine peaks tulevikus jätkuma, siis pannakse selle kohta üles ametlik info Nintendo veebilehele,” teatas Nintendo esindaja Eurogamerile.

NES minikonsool tuli müügile eelmisel aastal ja enamus poodides sai konsool kohe välja müüdud. Mini versioon klassikalisest NES konsoolist oli eelmise aasta jõulude üheks populaarsemaks kingiks mängurite hulgas.

Juhul kui sul ei ole õnnestunud omale NES minikonsooli hankida aga on siiski soov seda tulevikus teha siis eBay vahendusel on võimalik omale nimetatud konsool siiski hankida. Kuna konsooli tootmine on nüüd ametlikult lõpetatud, siis tuleb loomulikult eBays konsooli eest ka kaks kuni viis korda kõrgem summa välja käia.

Nintendo on kinnitanud, et mini NES oligi mõeldud ainult hooajaliseks tooteks ja neil polnud mingit plaani seda konsooli pikemalt toota. Kuid tänu suurele nõudlusele otsustati siiski teha esialgsete plaanide juures väikesed muudatused ja tuua turule veel täiendava koguse konsoole.

Erinevate allikate sõnul aga on NES minikonsooli tootmise lõpetamisel ka üks teine põhjus. Nimelt plaanivat Ninteno selle aasta jõuludeks turule tuua SNES minikonsooli.

Mitmed Nintendo fännid loodavad, et SNES Mini mängude valikust leiab sellised mängud nagu Super Mario World, Super Mario Kart, Super Mario All Stars, Donkey Kong Country, Zelda: A Link to the Past, Starfox, Super Metroid, Street Fighter II, NBA Jam, F-Zero, Chrono Trigger, Pilotwings, Secret of Mana, Stunt Race FX ja Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time.