PlayerUnknown’s Battlegrounds võib tulla ka PlayStation 4 konsoolile

3
237

Microsofti E3 2017 pressikonverentsi ajal lubati, et PlayerUnknown’s Battlegrounds jõuab ka Xbox One konsoolile ja tegemist saab olema konsooli eksklusiiviga. Nüüd aga räägib üks arendajatest, et PlayerUnknown’s Battlegrounds võib siiski jõuda ka teistele konsoolidele.

“Meil on kindlasti olemas plaanid ja mõtted ka teiste platvormide jaoks. Samal ajal aga oleme me mänguga endiselt varajases staadiumis. Meie mentaliteet ja eesmärk on alati olnud saada võimalikult palju tagasisidet meie kogukonnalt. Sama lähenemisviisi soovime me kasutada ka konsooli kasutajate puhul,” rääkis Chang Han Kim.

“Me tahame nende tagasisidet ning kasutada seda mängu muutmiseks ja arendamiseks. Xboxil on olemas Preview programm, mida nad on jooksutanud edukalt juba kaks aastat – ja seepärast tahtsime me arvuti peal testitud lähenemist proovida ka Xbox’i peal.”

Oma intervjuus VG247’le, rääkis Kim ka võimalikust cross platform multiplayerist arvuti ja Xbox One kasutajate vahel.

“Cross network play arvuti ja konsooli vahel on kindlasti midagi sellist mida me tahame tulevikus teha ja ma ei usu et meil oleks mingeid tehnilisi probleeme sellega.”

“Kui me aga räägime võistlusmomendist, siis mulle tundub, et pultide ja klaviatuuri ning hiire vahel on probleeme tasakaalu leidmisel. See on põhjuseks, miks meil on raske seda koheselt teha. Kui me lubame mängijatel pulte kasutada, siis me peame lisama ka sihtmärgi abi (aim assist) ja teised sellised asjad. Me ei plaani seda kohe teha aga see on midagi mida me soovime tulevikus lähemalt uurida.”

PlayerUnknown’s Battlegrounds sai eelmisel nädalal 4.9GB suuruse uuenduse mis peaks parendama mitmeid asju, seal hulgas on tasakaalustatud erinevate asjade ilmumise vahekorda. Samuti sai mäng omale ka kaks uut ilmatüüpi – päikeseloojang ja selge taevas.

Mängustuudio Bluehole on samuti kinnitanud, et nad on tänaseks mängust eemaldanud üle 25 000 petturi ning nad töötavad uute petturite avastamise ja kasutajate kaitsmise süsteemi kallal.

3 KOMMENTAARID

  1. Minu mäletamist mööda räägiti juba kevadel et PUBG tuleb ka PS4le, oli vist algul nende kodulehel või kuskil seal üleval et PS4 coming soon. Põhjus miks PSle ei tule teda kohe saab olla vast selles, et Sony ei luba early access mänge enda konsoolile vastupidiselt Microsoftile. Ootavad nemad Full release ära. Ja kas ei olnud E3 ajal seal kirjas, et exclusive launch game või midagi sellist. Sama asi nagu Tomb Raideriga, küll jõuab ka PSle.

    • Yep, seda võib nende early access asjadega juhtuda küll. Sisuliselt saavad need kes ostavad release ajal mängu vahel lihtsalt tünga. Pole enam eriti mängijaid kellega mängida või siis kui early accessi tegelastele jäetakse kogu nende varasem progress alles, siis mingite ultide vastu kaklemine võtab uutelt tulijatelt kogu rõõmu ära.

Comments are closed.