Progames top 10 detsember 2016

4
289

Detsember on jõulukuu ning nii mõnigi õnnelik võis oma kingipakist leida meelepärase mängu. Ka detsembrikuu Progamesi müügitop tõi meieni tagasi palju vanu lemmikuid, mis nii mõneski jõuluvana kingilistis oli. Esimeselt kohalt võime leida vana hiti: Grand Theft Auto V Playstation 4 konsoolile. Paistab, et GTA mängijaid tuleb Eestisse üha rohkem ja rohkem juurde. Teisele kohale on ennast müünud Mafia 3 ning kolmandale sõjamängude klassika Battlefield 1. Vanematest olijatest on mele tuttavad näiteks Watch Dogs 2, Minecraft, FIFA 17 ja Rocket league. Kõik Playstation 4 konsoolile, mis tõestab endiselt, et Eesti on Playstationi riik. Ainukese uue tulijana leiame müügitopi lõpust värske Pokemoni seeria mängu Pokemon: Sun 3DS konsoolile.

  1. Grand Theft Auto V (Playstation 4)
  2. Mafia III (Playstation 4)
  3. WRC 6 (Playstation 4)
  4. Battlefield 1 (Playstation 4)
  5. Watch Dogs 2 (Playstation 4)
  6. Minecraft (Playstation 4)
  7. FIFA 17 (Playstation 4)
  8. Minecraft (Xbox 360)
  9. Rocket League (Playstation 4)
  10. Pokemon Sun (3DS)

 

Allikas: PROGAMES

 

 

 

4 KOMMENTAARID

    • Aigar, mitu PC mängu sa oled ProGames, Gamestar või Eurnocsi poest ostnud? 😉
      Või mitu PC mängurist sõpra sa täna tead kes ostab poest karbimänge? Suurem osa otsib/ostab kusagilt G2A sugustelt lehtedelt, kes kolmandaid osapooli vahendavad, odavalt võtmeid Steami. Või ostavadki hoopis vanemaid mänge või indiekaid otse Steamist soodukate ajal.

      Nii et kui tahad PC’d rohkem poodide müügitabelites näha, siis järgmine kord kui mängu ostma hakkad mine osta uus mäng kohalikust Eesti poest mitte netist. 😉

Comments are closed.