PS4 süsteemiuuendus 4.50 lisab lõpuks välise kõvaketta toe

1
390

Kasutada välist kõvaketast oma konsooli juures, on aastaid olnud kasutajate üks enim nõutumaid funktsioone. Kui Xbox One kasutajatel on see võimalus olemas olnud juba aastaid, siis tänu uuele süsteemiuuendusele 4.50, saavad peatselt ka PS4 kasutajad hakata kasutama välist kõvaketast.

Juhul kui sa oled liitunud PlayStation 4 beetaga, siis peale uue süsteemiuuenduse installeerimist on sul võimalik installeerida ja käivitada oma mänge väliselt kõvakettalt, mis võib olla kuni 8TB. Ülejäänud kasutajad kes beeta programmiga liitunud pole, peavad siis ootama kuni värske uuendus on ära testitud ja tuleb kõigile kasutamiseks välja.

Lisaks välise kõvaketta toe lisamisele pakub uus süsteemiuuendus ka mitmeid teisi uuendusi. Näiteks saavad PS4 omanikud lõpuks ometi kasutama hakata ka kohandatud taustapilte. Näiteks saad oma mängus tehtud ekraanitõmmist kasutada PS4 koduekraanil.

Uuendatud saab ka kiirmenüü (Quick Menu), mida peaks edaspidi mugavam kasutada olema ja mis võtab nüüd vähem ekraanipinda. Kiiremnüüst saab nüüd valida Party funktsioone, näiteks luua uue party, kutsuda sõpru või liituda sõprade partyga.

Lihtsam Teatiste nimekiri (Notification list) pakub nüüd lihtsamat võimalust heita pilk peale oma teatistele.

Tänu uuendusele saavad kasutajad edaspidi postitada otse Activity Feedi. Ning seda võimalust saab konsoolil kasutada mitmel pool. Lisaks tekstile saad postitada ka ekraanipilte ja gife ning tagida mänge või teisi kasutajaid, et nad su postitust kindlasti tähele paneksid.

Uuenduse saab omale ka PlayStation VR, mille kaudu on nüüd võimalik otse vaadata 3D filme.

1 KOMMENTAAR

Comments are closed.