SingStar Celebration – parim karaoke mäng turul

0
219

SingStar Celebration on üks viiest seni ilmunud Playlinki mängudest. Nagu mängu nimi juba peaks aimu andma, siis tegemist on karaoke mänguga, kus saab sõpradega võistelda kes paremini nooti tabab. Valida saab 30 popklassika loo vahel.

Nagu ühele korralikule Playlink mängule kohane, siis kõik mida sul lisaks mängule vaja, on hea seltskond ja sinu mobiiltelefon. Ei ole mingit poodi tormamist, et õhtul külla tulevatele sõpradele mikrofone osta, et nad ikka mängida saaksid. Lae oma telefonile alla tasuta SingStar Celebration app, liitu mänguga ja sul ongi oma mikrofon olemas.

Väidetavalt saab mängust osa võtta kuni kaheksa mängijat. Kuigi app liitub küll mänguga ära, siis kahjuks seda lubatud kuni kaheksa mängija versiooni ma mängust üles ei leidnudki. Eks see menüüde ülesehitus ja loogika oli natuke segane minu jaoks. Ainukese variandi mille mina mängust üles leidsin oli see kus said laulu joriseda kuni kaks mängijat korraga.

Erinevalt teistest samalaadsetest karaoke mängudest on SingStar Celebration astunud sammu edasi ja näitab ekraanil kui kõrgelt või madalalt laulda. Päris igasuguse suvalise heli kuuldavale laskmise eest ikka punkte ei saa. Minu üllatuseks suutis mäng (või äkki telefonid ise?) eristada ka seda, et kas laulab telefoni käes hoidev isik või diivani teises otsas istuv vastane.

Lugude valikust rääkides, siis see oleks võinud olla mitmekesisem. Kaua sa ikka “Oops!… I Did It Again” või “I Still Haven’t Found What I’m Looking For” lugusid jorised? Ei ei, lugudel endil pole otseselt häda midagi, sealt leiab lisaks Britney Spearsile ja U2’le igasugust lahedat popklassikat nagu Adele “Hello” või Blondie “One Way Or Another” kuni Meghan “Trainor All About That Bass” ja Roxette “It Must Have Been Love” lugudeni välja. Lihtsalt valik oleks võinud suurem olla ja sinna sekka rohkem ka aeglasemaid lugusid. Ilmselt on see valik niimoodi piiratud seepärast, et sa oma rahakoti lahti teeksid, et uusi lugusid juurde osta.

Kuigi ma ei ole ise suurem asi karaoke fänn, siis mõlemad mu poisid ja külalised jorisesid suurima heameelega üksteise võidu. Ühesõnaga kui sulle karaoke mängud meeldivad, siis SingStar Celebration on kindlasti üks selline karaoke mäng mida soovitan proovida. Mis põhiline, tegemist on karaoke mänguga kus ei ole vaja juurde osta mingeid lisaseadmeid, mikrofonina saad kasutada oma telefoni. Kui sul ei ole midagi selle vastu, et samu 30 laulu ikka ja jälle laulda või omale uusi lugusid juurde osta, siis on tegemist väga hea karaoke mänguga.

Info lapsevanematele:
PEGI soovitab seda mängu alates 7’ndast eluaastast. Kui su lastele meeldivad karaoke mängud ja inglise keeles laulmisega probleeme pole, siis arvan, et tegemist on igati laheda karaoke mänguga mida proovida.

PEGI 12
SingStar Celebration
Platvorm(id): PS4
Ilmus: 24. oktoober 2017
Arendaja: Sony Interactive Entertainment
Väljaandja: Sony Interactive Entertainment
Ülevaade tehtud: PS4 Pro

Mängu saab osta siit:
osta_playstation
HEA
Mikrofoniks on sinu telefon
Parim karaoke mäng turul
HALB
SingStar Celebration app on saadaval ainult Android ja iOS seadmetele
Lugude valik on kesine ja ühekülgne
4