Sony esitas Xbox One X Anthem video PS4 mänguvideo pähe

0
244

PlayStation laadis oma YouTube kanalile üles E3’l näidatud Anthem mänguvideo mis jooksis Xbox One X konsoolil, kahjuks asendati videos olnud Xbox One nupud nii lohakalt PS4 nuppude vastu, et see jäi kasutajatele silma.

Kuna tegemist oli identse videoga, siis hakkasid fännid lähemalt uurima, et kuidas saab PlayStationi video olla identne Anthemi mänguvideoga mis jooksis Xbox One X konsoolil. Lähemalt vaatlusel märkasid tähelepanelikud fännid, et tegemist on tõepoolest sama videoga, ainult Xbox One X nupud on lohakalt asendatud PlayStation nuppudega.

Mis põhjusel seda videot üritati PS4 mänguvideo pähe kasutajatele pakkuda ning kas selle taga oli Sony ise või andis neile EA sellise video, see ei ole kahjuks veel selge sest Sony on hetkel keeldunud juhtunut kommenteerimast. Eelmisel kuul sai Sony maine – tänu jätkuvale corss-platform play’st keeldumisele ning Jim Ryani konkurentide suunas lendu lastud veidrate ja kohati inetute kommentaaride tõttu – korralikult kannatada mängijate hulgas. Ilmselgelt jätab oma jälje nende mainele nüüd ka eelpool nimetatud juhtum Anthem’i Xbox One X mänguvideoga.

Kui eile hommikul oli veel nimetatud mänguvideo PlayStationi YouTube kanalil vaadatav, siis peale lõunat võttis PlayStation lõpuks selle video maha.

ALLIKASReddit