Spotify lõpuks ka Xbox One konsoolil

0
103

Kui oled üks neist kes on aastaid oodanud Spotify tulekut Xbox One konsoolile, siis nüüd on lõpuks see kaua oodatud hetk käes.

Xbox’i omanikud on aastaid Microsoftile ja Spotifyle rääkinud, et nad soovivad mängimise ajal kuulata muusikat Spotifyst. Lõpuks on Microsoft ja Spotify kasutajate soovidele järgi andnud ja Spotify leidis teisipäeval tee Xbox One konsoolile. Spotify app on Xbox One konsoolil saadaval 34’s riigis¹.

Xbox One konsoolil töötab ka Spotify Connect mis võimaldab muusikavalikut kontrollida üle oma telefoni, tahvelarvuti või arvuti. Lisainfot leiab aadressilt spotify.com/xbox.

Juhul kui sa aga oled üks neist paljudest kel ikka veel Spotifyt Xbox One konsoolil pole, siis Microsoft ja Spotify on probleemist teadlikud ning lubavad, et lähimate päevade jooksul peaks Spotify app ilmuma kõigis eelpool nimetatud 34’s riigis. Soovi korral saab Spotify kasutajatoega ühendust võtta siin.

 


¹AR, AU, AT, BE, BR, CA, CL, CO, CZ, DE, FI, FR, DK, GR, HK, HU, IE, IT, JP, MX, NL, NZ, NO, PL, PT, SG, SK, ES, SE, CH, TW, TR, UK, US