Square Enix leidis Io Interactive stuudiole ostja

0
154

Kuu aega tagasi teatas Square Enix avalikult oma soovist maha müüa IO Interactive mängustuudio. Tol korral kinnitas Square Enix, et olemas on juba ka mõned potentsiaalsed ostjad, kellega läbirääkimisi peetakse. Vihjati ka sellele, et kui ostjat ei leita siis IO Interactive suletakse.

Nüüd kuu aega hiljem on lõpuks mängustuudiole ostja leitud ja ostjaks ei ole keegi muu kui IO Interactive ise. Mängustuudio kinnitas oma ametlikul leheküljel, et läbirääkimised endise omanikuga jõudsid lõpule ning IO Interactive koos Hitman õigustega kuuluvad taaskord neile endile.

IO Interactive osteti ära 2004 aastal Eidos Interactive poolt, kelle omakorda ostis 2009 aastal ära Square Enix saades nii endale ka IO Interactive mängustuudio. Nüüd 13 aastat hiljem on IO Interactive taaskord iseseisev ja saab jätkata Hitman mänguseeriaga.

Suure tõenäosusega saame peatselt kuulda võimalikest partnerite/rahastajate otsingutest, kes aitaksid värskelt taasiseseisvunud stuudiol turule tuua uue Hitmani ja teised mängud, mida IO Interactive plaanib ette võtta.