Star Wars saab omale TV sarja

0
142
Vanity Fair

Star Wars: The Last Jedi jõuab 15ndal detsembril kinodesse. 2018’ndal aastal aga ilmub Han Solo ja Chewbacca seiklustest pajatav film, Solo: A Star Wars Story. Tulemas on ka Rian Johnson käe all valmiv uus Star Warsi triloogia, mille produtsendiks on Ram Bergman. Kuid see pole veel kõik, nimelt teatas Disney, et Star Wars saab oma esimese täieõigusliku TV sarja.

Disney juht Bob Iger kinnitas, et tulekul on Star Warsi TV sari. Mida sarjast täpsemalt oodata, selle kohta Iger infot ei jaganud. Küll aga kinnitas ta, et tegemist ei ole animasarjaga nagu seda oli Star Wars Rebels ning see ilmub eksklusiivselt Disney enda striiming teenuses, mis on märgatavalt odavam kui Netflix. TV sari ise peaks esialgsete plaanide kohaselt ilmuma aastal 2019.

Ka varasematel aegadel on korduvalt olnud juttu Star Wars’i TV sarjadest. Ühe sellise ilmuva pidava sarja taga oli kunagi ka Steven Spielberg, kuid TV ekraanidele see kahjuks ei jõudnudki. Loodetavasti seekord siiski Disney lubatud sari ka TV ekraanidele lõpuks jõuab.