TellTale otsustas mängijate soovidele vastu tulla

0
140

Üheks peamiseks küsimuseks mida Telltale mängude fännid korduvalt küsinud on, “millal tuleb The Wolf Among Us teine hooaeg?”. Tegemist on Telltale ühe enim hinnatud ja nõutud mänguga. Paar päeva tagasi teatas Telltale Games, et The Wolf Among Us ja Tales From The Borderlands teist hooaega ei tasu veel niipea oodata. Eile aga selgus, et vähemalt esimene pool sellest ei vasta siiski tõele.

Oma eilses “Summer 2017 Update” videos teatas Telltale Games et tulekul on Telltale Batman teine hooaeg, The Walking Dead neljas ja viimane hooaeg ning The Wolf Among Us saab lõpuks ometi selle kaua oodatud teise hooaja.

Batman: The Enemy Within esimene episood jõuab PS4, Xbox One ja arvutile juba 8ndal augustil 2017. Tulekul on ka iOS ja Android versioonid. Loomulikult on taaskord olemas ka “Crowd Play” funktsioon.

Peamiseks kurjamiks paistab uues hooajas olevat Riddler. Samas kinnitab Telltale, et oodata võib ka Jokkeri tagasitulekut. Kui oled mänginud esimese hooaja lõpuni siis seal tehtud otsused kanduvad üle teise hooaega.

The Walking Dead saab järgmisel aastal omale neljanda ja viimase hooaja. Taaskord on peategelaseks Clementine. Mäng tuleb PC, Xbox One, PS4, iOS ja Android seadmetele, kuid lubatakse et hiljem jõuab mäng ka “teistele platvormidele”.

The Wolf Among Us teine hooaeg tuleb 2018 aasta teisel poolel konsoolidele ja teistele seadmetele. Telltale kinnitas, et tegemist saab olema uue looga, kuid juba tuntud tegelastega. Loodetavasti saavad selle käigus siiski lõpuks vastuse ka mõned küsimused mille esimene hooaeg õhku rippuma jättis.

Nüüd jääb vaid üle loota, et ehk järgmisel aastal teatab Telltale Games ka Tales From The Borderlands teise hooaja tulekust. Tegemist oli ikkagi Telltale Games ühe parima loominguga läbi aegade.

Hetkel on käimas ka Humble Telltale Games Bundle mis pakub võimalust omale soodsalt soetada mitmeid Telltale mänge.