WWE 2K18 – Be like no one

0
82

17. oktoober 2017 on see päev, millele tuleb kalendris ring ümber tõmmata. See on päev, mil Seth Rollins tuleb ja kõik laiali peksab, sest teda ei heiduta miski ja ta tuleb just SINU meistrivöö järele.

17. oktoober 2017 on see päev, mil ilmub showmaadlusmäng WWE 2K18. Sel päeval võivad ennast valmis panna PS4 ja Xbox One omanikud. Värskelt välja kuulutatud Nintendo Switchi versioon ilmub sügise jooksul veel teadmata päeval. Selle aasta kaanestaar on kõikide konsoolide versioonidel Seth „Arhitekt“ Rollins ning mängu kõikide versioonide avalikustamisvideot võite vaadata siin ja allpool veel eraldi Nintendo Switchi teavitus Seth Rollinsi poolt:

Mängu tunnuslauseks on sel aastal „Be like no one“. See sümboliseerib seda, et mängijale on antud veelgi vabamad käed WWE maailma kujundamiseks. Detailsem ja sügavam Create-a-Superstar, Create-an-Arena ja Create-a-Video. Viimases on kindlasti abiks vabalt liigutatav kaamera, mis võimaldab teha ägedaid (nagu Maatriksis!) videoid oma parimatest heidetest, kukkumistest ja obadustest. Lisaks antakse kasutada ka Create-a-Match, kus saad ise paika panna matšis kasutatavad reeglid. Samuti on uuenduskuuri läbinud MyPlayeri osa, kus valid kaheksa maadlusstiili (kõrgelennuline High Flyer, konte väänav Technician või oma suurust ära kasutav Giant, näiteks) vahel ning pead arvestama oma stiili plusside ja miinustega.

Kui oled endale tegelase teinud ja stiili valinud, siis tahaks ju ka kohe tüli norima hakata? MyCareer tuleb siinkohal appi ja pakub uut valikutega loolahendust ja lavatagust ala, kus saab vabalt ringi joosta ja niisama seisvate maadlejatega suhelda. Esimese PlayStationi WWE mängudes oli miskine sarnane lahendus ja see oli päris äge. Sai teha liite erinevate tegelastega, korraldada rünnakuid ja planeerida erinevaid salasepitsusi. Lisaks on välja kuulutatud netipõhine Road to Glory, mis peaks lubama mängijatel oma MyPlayeritega omavahel mõõtu võtta, kuid selle kohta on täpsemad detailid alles saladuskatte all.

Mis oleks nägude remodelleerimine ilma graafiliste uuendusteta? Väidetavalt on ka WWE 2K18 graafikamootor seekord eriti ägedat pilti pakkuv ja realistlik, kasutades uusi valgusefekte ja tõetruumat nahka. Varsti lubatakse ka esimest videot mängust, seega ootame. Heli poole pealt lubati kommentaatoritrio Michael Cole, Byron Saxton ja Corey Graves üheskoos salvestustuppa ja nad said piisavalt aega, et hea kommentaar linti panna. Äkki seekord pole nii üksluine kui varasematel kordadel ja on mingigi entusiasm häältes?

WWE 2K18s saavad võimalikuks ka kaheksa osalejaga matšid. Tundub, et seitse ühe vastu molli kütmine saab vähemalt mõnel korral reaalsuseks. Kuna osalejaid saab olla rohkem, pandi rohkem rõhku ka Royal Rumble’i matšile. Sinna on lisatud spetsiaalseid animatsioone, lõpulööke ja mehaanikaid, et kõigil osalistel maksimaalselt lõbus oleks. Valida saab ilmselt üle saja erineva maadleja vahel erinevatest ajastustest, sest tegijate sõnul on mängu tegelaste valik suurim, mis eales üheski maadlusmängus olnud on. Teada on hetkeks siis Seth Rollins ning Kurt Angle. Viimane sell on hetkel Raw saate juht ning WWE 2K18 mängu eeltellijate boonustegelane. Temast peaks mängus olema kaks erinevat versiooni, nagu eelmisel aastal Goldbergist oli. Lähiajal peaks mängust saama rohkem uut infot, seega jääme huviga ootama!