Xbox One saab kolm uut pulti

0
190

Microsoft teatas uuest väiksemast Xbox Wireless Adapterist Windows 10 jaoks, mis võtab USB pesa ümber vähem ruumi. Uue adapteri saab osta eraldi või koos musta Xbox Wireless puldiga. Arvutimänguritele pakub Microsoft ka uut mereväe sinist Patrol Tech Special Edition pulti USB kaabliga. Müügile tuleb ka kolm uue disainiga Xbox One pulti – Green/Grey, Patrol Tech Special Edition ja Volcano Shadow Special Edition.

Green/Grey on kahetoonilise halli disainiga, millel on lisatud pilkupüüdev roheline juhtkangide ümber. Pult hakkab maksma $64.99.

Volcano Shadow Special Edition uus pult Shadow seerias, mida Microsoft tutvustas eelmisel aastal. Sellel puldil on matt must ülemine osa ja küljed mis lähevad üle põlevpunaseks metalliliseks viimistluseks. Pult hakkab maksma $69.99.

Patrol Tech Special Edition on teine pult Tech seerias, mis on inspireeritud militaartehnoloogiast ja -mustritest. Pult hakkab maksma $69.99.

Microsoft on kinnitanud, et kõik kolm pulti tulevad Euroopas müügile 14’ndal septembril, kuid ei ole täpsustanud veel hinda eurodes. Tõenäoliselt hakkavad need puldid Euroopas maksma vahemikus 60-70 eurot.