Senran Kagura: Peach Beach Splash allalaetavad lisad – Veel märjem ja metsikum

0
197

Kusagil vihmastel oktoobrikuu päevadel anti mulle võimalus mängida ja arvustada Senran Kagura: Peach Beach Splash nimelist mängu. Mulle isegi täitsa meeldis. Võite ka ise lugeda: https://mkuubis.ee/2017/senran-kagura-peach-beach-splash-marjad-ja-metsikud-animetudrukud/

Eesti poelettidel on see mäng jäänud kahjuks harvaks külaliseks, kuid õnneks on olemas PlayStationi netipood, kus selle mängu kenasti soetada saab. Sama lõbus ja pereliikmeid punastama panev on see mäng ikka veel. Mis aga veel mainimist ära tasub, on fakt, et antud mängule on olemas julgelt üle 200 erineva allalaetava lisa. Siia alla kuuluvad uued tegelased, kostüümid, kosmeetilised esemed ja kaardipakid. Ja et kõik need asjad kokku maksavad ka üle 200 euro? Mängijad on virtuaalsete naisukeste riietamise nimel valmis head raha välja käima, sest küsija suu pihta ju ei lööda. Vaatame siis kõik lisapakid ajalises järjestuses üle ka.

Week One Mega Bundle

Siia (ja ka igasse järgnevasse) komplekti kuuluvaid asju saab osta ka eraldi, seega kui te kõiki kleidikese ei soovi, saate oma soovi järgi üksikud ära osta. Vihje: need, mis märguvad või purunevad, on ägedad. Esimesel nädalal ilmus siis neli uut tegelast ja igavene hulk kosmeetilisi/kasutatavaid vidinaid, alustades nunnakostüümist ja lõpetades ägedate eriomadustega relvadega.

Week Two Mega Bundle

Teise nädala komplekt sisaldab lisaks bikiinidele ka huvitava kujuga esemeid, mis neiukestele meele järele olla võiks, nagu kurgid ja suvikõrvitsad. Sel nädalal uusi tegelasi ei jagatud, kuid see-eest anti viiele kuulsamale tüdrukule ilusad erikujundusega bikiinid ning ei tohi ära unustada ka kuldset kummipiilut, mida mängu sees pritsimiseks kasutada.

Dead or Alive Extreme 3 Collaboration Set

Magusamad palad lastakse ikka eraldi välja. Nimelt on seksikate neidiste mängudel kombeks aeg-ajalt teiste mängude tegelasi külalisteks kutsuda ning rannaliivale tulid mürama ka kolm tüdrukut mängust Dead or Alive Extreme 3 (Euroopas/USAs ei ilmunud, liiga seksistlik, väidetavalt) ning Ayane’i, Honoka ja Marie Rose’i seltsis saab nüüd vapralt teisi märjaks piserdada. Otse loomulikult on kõigil kasutada ka oma erikostüümid.

Week Three Mega Bundle

Kolmanda nädala lisaks mängu on hunnik erinevaid lehvikuid ja nukukesi, mida tüdrukutele külge panna. Ei olnud visuaalselt eriti põnev, sest need kipuvad tegelaste juustest ja riietest läbi turritama.

Week Four Mega Bundle

Neljanda nädala panus on nimekirja poolest lühike, aga ilmselt üks paremaid oste. Nimelt koosneb selle nädala komplekt erikostüümidest, mille hulka kuuluvad põllega ujumistrikoo, hiinapärane õhtukleit ja vihmamantel. Purunevad ja märguvad, päris lahe on.

Week Five Mega Bundle

Kuna kostüümidest ja kosmeetilistest vidinatest on kuu ajaga juba siiber saanud, antakse seekord juurde kamaluga ägedaid relvi. Sojakastepüss ja veepallikahur on kõigest kaks näidet, millega vastaste tagumikke nüüd kuumaks kütta saab. Näpuotsaga antakse juurde ka kostüüme, mis seekord on kas sporditeemalised (dressid või tennisekostüüm) või pidulikud (kaks seksikat kleidikest).

Week Six Mega Bundle

Arvasite, et tüdrukud vajavad jõulukostüümi ja pulmakleiti? Pole hullu, siit pakist saab. Lisaks antakse siit kamaluga erinevaid kaardipakke, millest saab mäng seest teenitavatest kaartidest märksa paremat kraami. See on ka ainuke lisapakk, milles olev sisu kaartide näol mängus mingi märgatava eelise annab, seega netimängijad võivad tahta just sellele tähelepanu pöörata.

Ikki Tousen EE Collaboration Set

Järjekordsed külalistegelased Ikki Touseni mangast/animest. Komplektis on neli tegelast (Guan Yu, Sen Ce, Lu Meng ja Lu Bu), nende kostüümid, nukud, lipud ja lehvikud. Tegelaste kaartide eest tuleb aga eraldi raha välja käia, sest mingil seletamatul põhjusel neid siia pakki pandud pole.

Super Sonico Character Set

Super Sonico on Nitroplusi mänguarendajate loodud tegelane, keda kasutati nii firma reklaamiks kui hiljem ka erinevate animete, mänguasjade ja muusika müümiseks. Nüüd tõmbab ka tema bikiinid selga ja annab veepüstolitele valu. Tema pakist leiad selle, mis pealkirjas kirjas: ainult Super Sonico tegelase, kostüümi ja temaga seotud vidinad.

Basho Character Set

Basho on üks uuemaid Senran Kagura sarja tegelasi ning teda polnud miskisel põhjusel võimalik kohe mängu panna. Pole hullu, lisapakid aitavad. Siin kehtib sama, mis Super Sonico puhul: ainult nimitegelane ja temaga seotud lisakraam.

Valkyrie Drive -Bhikkhuni- Collaboration Set

Valkyrie Drive –Bhikkhuni- mängust tuntud õekesed Rinka ja Ranka on kõige viimased, kes Peach Beachi haaremiga liitunud on. Üksteiselt riideid vähemaks kiskuva mängustiiliga harjunud õed sobivad siia mängu nagu rusikas silmaauku ning sellest lisapakist leiad kaks uut tegelast ja nende lisamaterjalid.

Nagu näete, on siin materjali maa ja ilm. Kõiki kostüüme ei jõua ära proovidagi ja ega see rahakotile samuti kerge pole. Õnneks pole siit ühtegi eset mängu läbimiseks vaja, kuid on tore, kui pakutakse võimalust mängu vaheldust tuua. Algne mäng oli piisavalt mahukas, et mitte hakata rohke lisamaterjali üle nurisema ning kaunite animetüdrukute austajatel jätkub siin nende riietamisega tundideks mängulusti. Seega, kui ma peaks kogu sellele lisakraamihunnikule hinde andma, siis tuleb anda kaks hinnet: üks punkt viiest nende jaoks, kes virtuaalnaisukeste riietamisest väga ei hooli ning viis punkti viiest nende jaoks, kes otse riietusruumis tüdrukuid veejoaga kostitada tahavad.