Microsofti mängud lisatakse Xbox Game Pass’i samal päeval kui need müügile tulevad

0
121

Microsoft teatas eile, et kõik Microsofti stuudiote mängud lisatakse tulevikus Xbox Game Pass’i samal ajal kui need ka kauplustesse müügile jõuavad.

Esimeseks mänguks mis Xbox Game Pass’i lisatakse on Rare mitmikmängule keskendunud piraadimäng Sea of Thieves, mis ilmub 20. märtsil. Järgmisena on oodata State of Decay 2 ja Crackdown 3. Kõik need mängud lisatakse Xbox Game Passi’i samal ajal mil need ametlikult müügile tulevad.

Tegemist on positiivse uudisega Xbox Game Pass omanikele, sest see annab neile kõigest 10 euro eest ligipääsu värskelt ilmunud mängule. Enamasti on kuust ajast küll, et kogu mäng otsast lõpuni läbi mängida ja järgmise kallale asuda. Juhul kui mäng väga meeldima hakkab ja pakub taasmängimise huvi, näiteks mitmikmängu pakkuvad teosed, siis Xbox Game Pass omanikel on võimalik omale mäng osta soodushinnaga.

Xbox Game Pass maksab €9.99 kuus ja selle eest saab ligipääsu üle 100 mängule. Mängude nimekirja, millele teenuse tellija ligi saab, muudetakse kord kuus.

UUENDATUD (25. jaanuar 2018):
Larry Hryb kinnitas oma Twitteri kontol, et Xbox One eksklusiivmängud hakkavad olema püsivalt Game Passi’s ning neid uute mängude vastu välja ei vahetata.