Advokaadibüroo kutsub pettunud Fallout 76 mängijaid nendega ühendust võtma

0
189

USA advokaadibüroo Migliaccio & Rathod kogub tõendeid Bethesda vastu seoses Fallout 76 (PC) tagasimaksetega.

Loodetud hittmängu asemel sai Fallout 76-st täielikult ebaõnnestunud mäng, mille eest nüüd Bethesda oma fännidelt mitmel rindel nahutada saab. Peamiselt siis põhjuseks Fallout 76 tehnilised probleemid või jama tagasimaksetega.

Juhul kui sul ei õnnestu mängu mängida või on muid tõsiseid tehnilisi probleeme mänguga, on kasutajatel võimalik teatud aja jooksul raha tagasi küsida. Kuid mitmed Redditi kasutajad kirjutavad, et Bethesda keeldub Fallout 76 PC versiooni omanikele raha tagastamast. See omakorda on pannud mängijaid uskuma, et Bethesda otsus Fallout 76 Steamis mitte avaldamise põhjuseks oli vältida negatiivset tagasisidet mängule ja Steami tagasimaksed.

Ameeriklaste advokaadibüroo kutsub oma blogipostituses “Bethesda mängustuudio petvate kaubandustavade uurimine”, kõiki Fallout 76 arvutiversiooni mängijaid, kes ei ole mängu tehniliste probleemidega rahul ja pole Bethesdalt raha tagasi saanud, oma kogemustest teatama.

“Migliaccio & Rathod LLP uurib hetkel Bethesda mängustuudio tegemisi, seoses katkise mängu, Fallout 76 avaldamisega ja ostu hüvitamisest keeldumisega, neile mängijatele, kes on leidnud, et tehniliste probleemide tõttu on seda võimatu mängida,” kirjutavad nad oma postituses.

Lisaks Fallout 76 tehnilistele probleemidele ja tagasimaksetest keeldumisele on Bethesda oma korralikult nahutada saanud ka Fallout 76 Power Armori komplekti ostjate käest. Nimelt eelnevalt reklaamitud korralik Fallout purjeriidest kott asendati komplektis odava käkiga. Loomulikult ei olnud ostjad sellega rahul ja otsisid sotsiaalmeedia vahendusel ja tarbijakaitsega tegelevatelt organisatsioonidelt abi. Peale mitmeid ebaõnnestunud katseid teema vaiba alla lükata, on Bethesda lõpuks otsustanud komplekti ostjatele eelnevalt välja reklaamitud kott siiski järgmisel aastal saata, kohe kui need valmis saavad. Kui oled üks neist komplekti omanikest ja tahad korralikku kotti siis selleks kliki siia lingile.

Bethesda ja Fallout 76 ümber toimuva näol on tegemist vist selle aasta suurima “ämbriga”, mille kõrval kahvatub ka eelmise aasta lõpus aset leidnud EA jama Star Wars Battlefront 2 mikromaksetega.