Atari uue konsooli nimeks on Atari VCS

0
173

Atari tutvustas mängude arendajate konverentsil oma tulevast konsooli – Atari VCS, varasemalt tuntud kui Ataribox.

Atari VCS (Video Computer System) tuleb müügile koos klassikalise joystick’uga ja kaasaegse puldiga. Millal konsool täpselt müüki tuleb, selle kohta lubas Atari anda infot aprillis.

“Iga töötaja Ataris ja kõik uue platvormiga seotud partnerid on sama fanaatilised Atari brändi ja pärandi osas, kui meie kõige suuremad fännid,” ütles Michael Arzt.

“Me teame kui tähtis on teha kõik õigesti ja seepärast peatasime ajutiselt konsooli välja tuleku eelmisel aastal. See oli keeruline otsus, aga me ei soovinud edasi minna enne kui kõik asjad ei ole täpselt nii nagu vaja. Loodame, et Atari fännid hindavad meie pühendatud tähelepanu detailidele ja on sama põnevil Atari VCS’t nagu meie oleme.”

Atari VCS loomisel on inspiratsiooni saadud Atari 2600 ikoonilisest siluetist ja see on juba tekitanud märkimisväärset põnevust mängijate kogukonnas. Atari VCS hakkab sisaldama palju klassikalisi mänge, kuid tegemist on siiski millegi rohkemaga kui lihtsalt retro konsooliga. Tegemist on uue kaasaegse tehnoloogiaga, mis on loodud tänasesse elutuppa. Uus Atari VCS logo, nagu ka uus riistvara, ühendab minevikku ja tänapäeva.

Atari loodab oma uue seadmega muuta kasutajate harjumusi ja suhtumist telerisse, nii nagu Atari 2600 seda 40 aastat tagasi tegi.