Bethesda õrritab kasutajaid võimaliku teadaandega RAGE 2 kohta 14. mail

0
119

Paar päeva tagasi lisas Kanada Walmart kogemata oma leheküljele eeltellitavate mängude hulka mitmeid uusi teoseid, mille kohta pole senini ametlikku infot veel jagatud.

Üheks selliseks mänguks mida Walmarti lehelt leida võis oli RAGE 2. Bethesda loomulikult otsustas sellele vastata omapoolsete vaimukustega. Näiteks võtsid nad ette ekraanipildi Walmartist ja märksid roosat värvi kasutades, et font on vale, puudub vanusepiirangu info ja üldse on kogu karbi kujundus vale.

Lisaks teistele kommentaaridele alustas Bethesda eile ka erinevate piltide postitamisega, mis kõik sisaldavad roosat ning numbreid 5 ja 14.

See kõik on pannud kasutajad arvama, et RAGE 2 on tõepoolest olemas ning 14. mail tuleb selle kohta Bethesdalt ka ametlik teade.

Loomulikult võib see kõik aga ka hoopis midagi muud tähendada, kuid seosed Walmarti lekkega on siiski liiga ilmsed, et neid ignoreerida. Ei jää muud üle kui oodata esmaspäeva, kui numbrid 5 ja 14 üldse viitavad 14. maile. Iseenesest oleks loogiline, et Bethesda hoiaks Rage 2 infot E3 ürituse jaoks, samas võib 14. mail lihtsalt ilmuda ka üks väike teaser video.

Aga mida arvab lugeja, mida numbrid 5 ja 14 tähendada võiksid ning kas Rage järg oleks midagi mida põnevusega ootaksid ja mängida sooviksid?