E3 2018 – Sony

0
124

Sony E3 2018 pressikonverents toimus eestlaste jaoks kell neli öösel, mistõttu ainult kõige suuremad Sony fännid püsisid sel ajal üleval ja vaatasid otseülekannet. Ülejäänutel aga on võimalus Sony pressikonverentsi vaadata siin. Pressikas algab 1:13 juures.

Sony E3 PlayStationi ebaharilik pressikonverents, mille käigus vahetati ruume, oli kahtlemata nende viimaste aastate üks kõige viletsamaid, suutmata vaatajates huvi äratada. See vähenegi mis neil oli, mattub kiirelt muu E3 müra alla.

Vahepealades sai näha veidraid tegelasi Media Molecule uuest mängust Dreams, kuid mängu ennast ei mainitud kogu pressikonverentsi ajal kordagi. Üritus ise algas The Last of Us Part II’ga, mis näitas meile suudlust Ellie ja Dina vahel. Sony pressika kõige huvitavamaks mänguks aga oli minu jaoks hoopis Ghost of Tsushima, kauni ümbruskonna ning stiilseid ja brutaalseid mõõgavõitlusi täis samurai mäng Sucker Punch mängustuudiolt. Kui Sony pressikal näidatud mängudest peaks valima ühe mängu, mis suudaks PlayStation 4 maha müüa ka kõige küünilisemale mängurile, siis on selleks Ghost of Tsushima.

Lisaks näidati veel Remedy uut ulmeseiklust Control, Resident Evil 2 uusversiooniKingdom Hearts 3, Nioh 2 ning loomulikult ei puudunud ka Spider-Man ja Hideo Kojima uus mäng, Death Stranding.

Death Strandingu treileri alguses näidati vaatajatele perset. Sõnum Kojimalt oma fännidele? 😉 Peale loodet emakas, läheb asi aga aina jaburamaks ja segasemaks. Näha sai Normat Reedust oma suure seljakotiga, nähtmatut elukat (vabandust, näha sai eluka poolt maha jäetud käejälgi), vaime (või mis iganes need olid), beebisid purkides ja Léa Seydoux’it nautimas mahlakast putukast koosnevat einet. Mis sellel mängul seost on teiste populaarsete avatud maailma mängudega nagu Division ja Uncharted, see ei selgunud ka sel korral, sest mängu ennast siiski näha ei saanud.

Pressikonverentsi lõppedes oli kuulda ja näha publiku pettumust, kui selgus, et mingit suurt üllatust ei tulnudki. Ühesõnaga ei midagi erilist.