Final Fantasy XV tuleb arvutile märtsis – soovituslikud nõuded arvutile, benchmark tööriist ja boonused tellimisel

0
110

Üks 2016 aasta parimaid mänge, Final Fantasy XV jõuab nüüd lõpuks ka arvutile.

Square Enix teatas, et Final Fantasy XV Windowsi versioon tuleb müügile 6. märtsil 2018. Et aidata mängijatel selleks valmistuda, lasi Square Enix välja ka benchmark tööriista, millega saab kontrollida oma arvuti valmisolekut mängu tulekuks.

FFXV benchmark tööriista saab alla laadida siit.

FFXV Windowsi versioon toetab 4K ja 8K resolutsioone, HDR10 ja Dolby Atmos’t. Alljärgnevast tabelist leiab miinimum, soovituslikud ja 4K HDR süsteeminõuded arvutile:

Steam eeltellimuse boonus

Kui sa eeltellid mängu Steamist, siis saad omale lisaks “FFXV Fashion Collection’i”, mis sisaldab t-särkide valikut Noctisele. Kõik särgid sisaldavad mängus mingit spetsiaalset boonust. Näiteks Gladiolus t-särk suurendab tugevust ja Prompto t-särk kiirendab HP taastumist. Steamist eeltellimiseks kliki siia.

Origin eeltellimsie boonus

Origini kaudu eeltellides saab omale “FFXV Decal Selection” lisapaki, mis sisaldab erinevaid värvilisi kleebiseid Regalia jaoks. Tellimiseks kliki siia.

Microsoft Store boonus

Micorosft Store’st tellides saab omale “FFXV Powerup pack” lisaks. See sisaldab Dodanuki mõõka, mis vähendab iga lõõgiga vaenlaste kaitset. Lisapakk sisaldab ka 10 phoenix downs’i ja 10 eliksiiri. FFXV Windows Edition tellimiseks Microsoft Storest kliki siia.

Final Fantasy XV Royal Edition arvutile maksab Gamestar online poes hetkel €44.99. Tellimiseks kliki siia.