Fortnite Battle Royale neljas hooaeg alustab anti-gravitatsiooni ja muudetud kaardiga

0
202

Meteoriidid on lõpuks maapinnale jõudnud ja Fortnite Battle Royale neljas hooaeg on alanud.

Fortnite Battle Royale neljas hooaeg pakub uut kraami ja uuendatud kaarti. Meteoriidisadu on nii mõnelgi pool hävitanud tuttava infrastruktuuri ja tuttavat maa-ala tõsiselt muutnud. Näiteks Dusty Depot’i asemel on nüüd üks suur kraater, kust võib leida hõõguvaid kive, mida mängijad kasutada saavad, et anti-gravitatsiooni esile kutsuda. See ilmselt muudab kogu senist lahingusüsteemi tundmatuseni.

Uus Battle Pass maksab 950 V-Bucks’i, mis päris rahas teeb umbes 10 eurot. Battle Pass’i omanikud saavad omale mängu käigus lahti lukustada uusi kosmeetilisi asju, nagu superkangelaste kostüümid, uued gliderid jne. Kui suudad lahti lukustada kõik 100 taset, siis saad omale legendaarse Omega kostüümi.

Neljas hooaeg kestab 70 päeva ning Epic lubab selle aja jooksul iga nädal uusi väljakutseid, mis aitavad sul Battle Passi tähti koguda.

Uuenduse on saanud ka kasutajaliides kõikide platvormidel. Näiteks saab nüüd mobiilsetel seadmetel lihtsamini oma asjade vahel vahetada. Muutunud on ka mängumenüü ning Epic lubab seda tulevikus veelgi lihtsamaks teha.