Kotaku kirjutas, et Anthem lükati edasi ning EA keeldub kuulujutte kommenteerimast

0
80

Eile tekitas mängijate hulgas elevust Kotaku artikkel milles väideti, et Anthem lükati edasi järgmisesse aastasse.

Kotaku kirjutab, et kolm projektiga tuttavat inimest väitsid, et E3 2017 ajal välja kuulutatud Anthem lükati edasi aastasse 2019. Põhjenduseks on, et välja hõigatud 2018 sügis ei ole kunagi reaalselt võimalik olnud. Lisaks peale Mass Effect: Andromeda täielikku läbipõrumist eelmisel aastal on suurenenud surve, sest mängust loodetakse suurt hitti. Ja BioWare töötajad tunnevad, et ettevõtte tulevik on uue mängu eduga väga tihedalt seotud.

Millal täpselt Anthem peaks lõpuks valmis saama ja müügile tulema, selle kohta mänguga seotud allikad ei osanud midagi täpsemalt kinnitada. Küll aga mainiti võimalikku beetat mis enne mängu tulekut planeeritakse.

EA vastas päringule, et nemad Kotakus avaldatud kuulujuttu ei kommenteeri. Nende leheküljel on endiselt kirjas, et mäng ilmub 2018 aasta sügisel.

EA on igal sügisel toonud turule vähemalt ühe AAA mängu (EA Sports välja antavat FIFA’t, Madden’it, jne. arvestamata) ning see sügis pidi selleks mänguks olema Anthem, millele EA on sel aastal keskendunud. Äärmisel juhul saab EA mängu edasi lükata oma majandusaasta lõppu, järgmise aasta märtsiks, kuid see jätaks endiselt sügise üpris tühjaks EA jaoks, sest ühtegi teist suurt mängu neil 2018 aasta sügisel tulemas ei ole.

Lisaks EA Sports mängudele ja loodetud Anthemile on EA’lt sel aastal oodata selliseid mänge nagu A Way Out (märtsis 2018), Fe, The Sims Mobile ja Sea of Solitude.

EA järgmine aktsionäridele ja pressile mõeldud üritus toimub 30. jaanuaril, kus tuleb juttu käesoleva majandusaasta kolmanda kvartali (oktoober-detsember 2017) tulemustest.