Alicia Vikanderi kehastatud Lara Crofti Barbie nukk peatselt saadaval

0
195

Mänguasju tootev Mattel teatas, et tulekul on uus Barbie nukk – videomängudest tuttav Lara Croft. Nukk põhineb Alicia Vikanderi kehastatud tegelaskujul peatselt ilmuvast Tomb Raider filmist.

Juhul kui sulle Alicia Vikander ja tema kehastatud Lara Croft peaks väga meeldima hakkama, siis nukk tuleb müügile märtsis ja hakkab maksma umbes 30 eurot. Barbie nukuga tulevad kaasa tema kirgas, päevik, kaart, jne. Vaata lähemalt alljärgnevast videost.

Tegemist on esimese Barbie nukuga, mis põhineb kindlal videomängu tegelaskujul. Videomängudega on aga seotud veel üks Barbie nukk, milleks on 2016 aastal ilmunud videomängude arendajast Barbie.

Eesti kinodesse tuleb uus Tomb Raideri film 16. märts. Rootslannast näitlejanna Alicia Vikander on ilmselt paljudele meile tuttav sellisest filmist nagu The Danish Girl, mille eest ta ka Oscari sai ning loomulikult sellisest suurepärasest teosest nagu The Man from U.N.C.L.E., mida soovitan kindlasti vaadata, kui see mingil põhjusel nägemata on. Filmis saab näha veel teisigi tuntud näitlejaid nagu Dominic West (The Wire), Walton Goggins (Sons of Anarchy, The Hateful Eight) ja Daniel Wu (Warcraft). Filmi režissööriks on Roar Uthaug.

Tulekul pidavat olema ka uus Tomb Raideri videomäng, kuid selle kohta pole endiselt veel ametlikku infot, et millal Tomb Raideri seeria fännid uut mängu nautima saavad hakata.