Microsoft töötab uue Xbox’i süsteemi kallal, mille kaudu saab omale loot-kaste teenida

0
141

Mõned kuud tagasi rääkis Mike Ybarra, et Microsoft otsib võimalusi, kuidas laiendada olemasolevat Xboxi Gamerscore süsteemi. Nüüd kirjutab Windows Central sellest, et Microsoft töötab hetkel uue “Career” nimelise süsteemi kallal.

Nimetatud uus süsteem mille kallal Microsoft hetkel aktiivselt tegutseb, ongi ilmselt see laiendatud Gamerscore süsteem, millele Ybarra mõned kuud tagasi viitas. Ybarra arvates ei esinda praegune süsteem õiglaselt espordi mängijate või teiste mängijate saavutusi, kes pühendavad põhilise oma aja ühele mängule. Uus Xboxi karjääri süsteem peaks sellele probleemile aga lahenduse leidma.

Mängijad kes hakkavad uut süsteemi kasutama, teenivad uusi tasemeid ja selle kaudu ka erinevaid auhindu, nagu näiteks loot-kastid, mis pakuvad kosmeetilisi asju uuele Avataride süsteemile.

Uus karjäärisüsteem tuleb koos missioonidega, kus tuleb täita mingeid kindlaid eesmärke, näiteks mängida kindlat tüüpe mänge, mis omakorda siis samuti pakub lisaks XP’d ja loot-kaste. Esialgu paistab, et nimetatud loot-kaste saab lahti lukustada ainult erinevate ülesannete täitmisel ja uute tasemete saamisel, et raha eest neid osta ei saa.

Uuel süsteemil on ka oma lehekülg “career.xboxlive.com”, aga see ei ole hetkel avalikkusele veel avatud. Kuidas uus süsteem praegu olemasoleva achievements süsteemiga täpselt seotud saab olema, selle kohta veel täpsemat infot ei ole. Vähemalt esialgse info kohaselt paistab, et olemasolev Gamerscore süsteem jääb siiski alles, et uus süsteem ei hakka seda asendama vaid hakkab eksisteerima koos olemasoleva süsteemiga.

Eelpool mainitud uus Avataride süsteem peaks esialgsete plaanide kohaselt tulema 2018 aasta alguses. Mis eesmärgid Microsoftil Avataride süsteemiga täpsemalt on, see on esialgu endiselt teadmata. Hoolimata kasutajate puuduvast huvist Avataride süsteemi vastu on Microsoft seda korduvalt Xbox One peal üritanud edutult taas elluäratada.

Uus “Career” süsteem on hetkel alles varajases arendamise staadiumis, mistõttu mingeid olulisi järeldusi pole olemasoleva info põhjal veel mõtet teha. Nagu nii mõnegi varasema teenuse või funktsiooni puhul, võib juhtuda ka eelpool nimetatud süsteemiga, et see kas ei näe päevavalgust üldse või lõpptulemus võib olla kardinaalselt erinev esialgsetest plaanidest.