Minecrafti ametlik ajakiri 1/2018

0
484

Jõulud on selja taga, uus aasta on kätte jõudnud ja Minecrafti ametliku ajakirja 2018 aasta esimene number on trükist tulnud.

Seekord on tegemist talve erinumbriga, kus tuleb pikem ülevaade ellujäämisest ja ehitamisest jäämaailmas. Nagu ikka saadavad meid sellel teekonnal juba tuttavad tegelased – Parks, Scout, Bear ja Monty. Värskest numbrist leiame loomulikult uusimad Minecrafti uudised, ellujäämise õpetused, hulganisti ehitusnõuandeid ning uue Minecrafti koomiksi.

Kas sina teadsid milline näeb välja vingeim Minecrfati teemaline mängukonsool, kuidas seda tehti ja kui palju aega ning närve kulus õigete pikslite paigutamise peale?

Kas oled alati tahtnud õppida loitsima, kuid ei tea millest alustada? Monty tõttab appi ja näitab täpselt, kuidas iga suurem või väiksem ellujääja saab loitse luua ja neid enda kasuks ära kasutada.

Loitsimise laud

Minecrafti maailmas leidub palju külasid, kuid kas teadsid, et need ei ole vaid kohad kus külaelanike naljakaid hääli kuulata, vaid nende juurde käib palju rohkem teadust. Värske ajakiri annab meile põgusa ülevaate küladest ja kõigest, mis nendega seotud – hooned, kauplemine, erinevat tüüpi külaelanikud, kuidas oma populaarsust külades tõsta ja langetada ning palju muud.

Me rääkisime eelmisel korral Better Together uuendusest ning nii mõnelgi teist tekkis kindlasti hulk küsimusi sellega seoses. Marsh Davies, Mojang stuudiost vastab nii mõnelegi olulisele küsimusele ning poetab natuke infot ka uute Minecrafti serverite kohta. Ja teate mis? Nintendo Switch omanikud saavad aasta alguses lõpuks ometi liituda Better Together perekonnaga, sest antud versioon leiab lõpuks ometi oma tee sellele palavalt armastatud käsi-/kodukonsoolile.

Better Together uuendus jõuab lõpuks ka Nintendo Switch kasutajateni.

Mida veel? Sparks õpetab ehitama talvist küla, Bear annab kiirkursuse luukere kohta, näha saab kasutajate loomingut, lugeda erinevaid põnevaid fakte ja palju muud.

Ah, et mis nänn seekord kaasas on? Lisaks üliägeda kujundusega ajakirjale leiame sealt vahelt taaskord kleepsude lehe erinevate plokkide ja mobidega ning vinge ja õudust äratava lõpulohe plakati.

Kust ma saan Minecrafti ajakirja osta?

Eestikeelse Minecrafti ajakirja uus number on müügil jaemüügikettides nagu Prisma, Selver, Rimi, Comarket ja samuti ka R-kioskis. Lisaks saab ajakirja osta ka Egmonti veebipoest ning Apollo ja Rahva Raamatu raamatupoodidest.