Nädalavahetus – 5 mängu mida sel nädalavahetusel tasuta mängida saab

0
251

Sel nädalavahetusel saab valida kuni viie erineva mängu vahel, mida on võimalik tasuta mängida – For Honor, XCOM 2, Call of Duty: WWII, Just Cause 3 ja Offworld Trading Company.

 

FOR HONOR

Ubisofti For Honor’it saab sel nädalavahetusel Xbox One ja PS4 platvormidel tasuta mängida kuni 7. mai hommikuni, kell 10:00 (Eesti aja järgi). PC versiooni saab tasuta mängida kuni 6. mai õhtuni, kell 23:00.

PC versiooni puhul mine selleks kas Steami või spetsiaalsele leheküljele. Xbox One kasutajad leiavad mängu “Games with Gold” pakkumiste alt. PS4 kasutajad peavad PSN Stores valima “Try Free Demo” valiku.

Ligipääsu saab sel nädalavahetusel kogu mängule. Kõik mängumoodid on avatud ning kõik 18 kangelast on mängitavad kõigil 18’l kaardil.

Lisaks nädalavahetuse tasuta pakkumise kestab kuni 6. mai õhtuni, kell 23:00 (Eesti aja järgi) Warrior Training programm. Need kes viis meeskonnapõhise võistluse lõpetavad saavad omale 2-nädalase meistri tiitli, mille vältel saab rohkem steel’i ja XP’d.

Kui otsustad hiljem mängu osta, siis tasuta nädalavahetuse ajal toimunud progress mängus jääb kõik alles. Kuni 9nda maini on võimalik mäng kuni 75% soodsamalt osta.

 

STEAM: Call of Duty: WWII, XCOM 2, Offworld Trading Company

Lisaks Ubisofti For Honorile saab nädalavahetusel Steamis tasuta mängida veel Call of Duty: WWII multiplayerit ning XCOM 2 ja Offworld Trading Company’d.

Kui nimetatud mängud juba olemas või muul põhjusel huvi ei paku, siis võib piiluda nädalavahetuse pakkumise alla, kust sel korral saab omale Star Wars mänge tavapärasest soodsamalt soetada.

 

XBOX LIVE: XCOM 2 ja Just Cause 3

Lisaks For Honorile on sel nädalavahetusel Xbox One omanikel suurepärane võimalus tasuta mängida veel XCOM 2 ja Just Cause 3.

Tasuta nädalavahetuse pakkumine kehtib kuni 7. mai hommikuni kell 10:00 (Eesti aja järgi). Kui otsustad hiljem mõne neist mängudest osta, siis kogu senine mänguprogress jääb ilusasti alles. Loomulikult on kõigile kolmele mängule hetkel ka tavapärasest soodsam hind.

 

PLAYSTATION

Selle nädala pakkumiseks PlayStation Stores on Far Cry 5. Aga endiselt on käimas ka Big in Japan ja Totally Digital kampaaniad, kust saab omale mitmed huvitavaid mänge tavapärasest soodsama hinnaga soetada.

 

HUMBLE BUNDLE

Ka Humble Bundles on käimas Star Wars mängude soodusmüük. Kuid lisaks Star Wars mängudele on käimas ka üks teine pakkumine, mis on mõeldud PlayStation konsoolide omanikele – CAPCOM X SEGA PLAYSTATION.

 

GOG.COM

GOG.COM nädalalõpu pakkumise alt leiab Freespace 2, Star Treki ja teisi mänge kuni 66% soodsamalt. Loomulikult on ka GOG’is käimas Star Wars mängudele soodusmüük.

 

Nädalavahetuse mängusoovitus

Kuna tegemist on Star Warsi nädalavahetusega, siis on seekord loomulikult ka nädalavahetuse mängusoovitus Star Wars mängude hulgast. Juhul kui sa ei ole kunagi mänginud sellist suurepärast teost nagu STAR WARS Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, siis nüüd tasub see viga parandada. Tegemist on Star Warsi mängude hulgast ühe parima mänguga, mida võiks kõik suured Star Warsi sõbrad proovida.