Nädalavahetus – Crusader Kings II, This War of Mine, WWE 2K18, …

0
287
This War of Mine

Ka sel nädalavahetusel on mitmeid huvitavaid pakkumisi, millele tasub pilk peale visata. Steamis saab näiteks kuni laupäeva õhtuni tasuta strateegiamängu Crusader Kings II, Xboxi peal saab tasuta mängida WWE 2K18, Humble Bundles aga on rallimängudele soodusmüük ning endiselt kestavad PlayStation Stores ja Xbox Stores kevadised soodusmüügid.

 

Steam – Crusader Kings II, This War of Mine ja The Long Dark

Kuni laupäeva õhtuni saavad Steami kasutajad omale tasuta Crusader Kings II koopia. Tegemist on Paradoxi mängustuudio poolt 2012 aastal välja antud strateegiamänguga. Crusader Kings II koopia saad oma Steami mängude kogumikku lisada siit.

This War of Mine arendaja 11 Bit Studios tuleb aprillis välja oma uue mänguga, Frostpunk ning sel puhul saavad Steamis kõik soovijad kuni 8. aprillini tasuta This War of Mine mängida. Tegemist on lühikese mänguga ning paarist päevast peaks täielikult piisama, et mänguga ilusasti lõpuni jõuda. Kui aga mingil põhjusel pole aega mängida või soovid lihtsalt seda suurepärast mängu oma Steami kogusse, siis kuni 9’nda aprillini saab mängu osta kõigest 5.69€ eest.

Nädalavahetuse sooduspakkumise alt aga leiab The Long Dark nimelise mängu. Kui sulle meeldivad ellujäämis žanrisse kuuluvad mängud, siis The Long Dark maksab sel nädalavahetusel Steamis ainult 7.99€.

 

WWE 2K18 on sel nädalavahetusel Xbox Lives tasuta

Taaskord saavad Xbox One kasutajad tasuta nautida sellist mängu nagu WWE 2K18. Mängida saab kuni esmaspäeva (9. aprill) varahommikuni kella 7:59’ni (Eesti aja järgi). Juhul kui mäng meeldima hakkab ja tahaksid mängu ka hiljem mängida, siis on hetkel WWE 2K18 ja WWE 2K18 Digital Deluxe Edition tavapärasest hinnast 50% soodsam.

Kuni esmaspäevani saavad Xbox Live Gold kasutajad proovida ka teist kaklusmängu – EA Sports UFC 3.

 

Humble Bundle – Festival of Speed ja Kalypso Week

Humble Bundles on hetkel käimas soodusmüük, kus on võimalik erinevaid rallimänge kuni 80% soodsamalt osta. Kui aga rallimängude asemel pakuvad huvi hoopis sellised mängud nagu Tropico 5, Railway Empire, Sudden Strike 4, Dungeons 3 või teised Kalypso mängud, siis piilu Kalypso Week soodusmüüki.

 

PlayStation Stores kevadine soodusmüük

Endiselt on käimas veel PlayStationi Easter Sale, kus saab omale soetada soodsamalt mitmeid suurepäraseid mänge, alates FIFA 18’st kuni GTA V’ni välja.

 

Xbox Store kevadine soodusmüük

Ka Xbox Lives saab endiselt kevadise soodusmüügi pakkumiste alt mitmeid mänge kuni 60% soodsamalt soetada. Lähemalt vaata siit.