Nädalavahetus – PlayFair 2018, Defiance 2050 beeta ja tulnukad

0
247

Taaskord on kätte jõudnud nädalavahetus ja aeg on visata pilk peale kõigele sellele mida huvitavat või soodsat sel nädalavahetusel leidub. Tallinna Lauluväljakul leiab näiteks nädalavahetusel aset videomängu- ja tehnoloogiamess PlayFair 2018, kuhu on oodatud nii suuremad kui väiksemad videomängude ja tehnoloogia huvilised. Kui messist aega üle jääb, siis tasub pilk peale visata Defiance 2050 beetale, mida saab sel nädalavahetusel PC, PS4 ja Xbox One platvormidel proovida, või vaata mida huvitavat Steamis sel nädalavahetusel tasuta mängida saab. Kõigest sellest aga lähemalt juba allpool.

 

PlayFair 2018

Sel nädalavahetusel, 27-28. aprill, toimub Tallinna Lauluväljakul videomängu- ja tehnoloogiamess PlayFair 2018. Mida messil täpselt näha ja teha saab, selle kohta saab rohkem infot playfair.ee leheküljelt.

Messipiletite hinnad algavad alates €8 ja pileteid saab osta piletimüügiga tegeleva Ticketer leheküljelt. Alla 7-aastastele külastajatele on sissepääs messialale tasuta.

PlayFair 2018 ajakava leiab siit.

 

Defiance 2050 beeta

Sel nädalavahetusel, 27. aprill kuni 29. aprill, on käimas Defiance 2050 beeta PC, PS4 ja Xbox One platvormidel. Mängijatele on antud võimalus ringi uudistada Mount Tam ja Madera aladel, kus pakutakse loo-põhiseid missioone ja laiaulatuslikke lahinguid. Beetas on võimalik maksimaalselt jõuda level 25’ni.

Kuna tegemist on suletud beetaga, siis ligipääsu saamiseks mängule (juhul kui sul veel ligipääsu pole) on vajalik ennast registreerida siin.

 

Tasuta The Witcher: Enhanced Edition ja GWENT Card Keg

Kui sul veel ei ole olemas esimest The Witcher mängu, siis Gog.com pakub hetkel kõigile, kel on GWENT beeta olemas ja kes liituvad GOG.com uudiskirjaga, tasuta The Witcher: Enhanced Edition’i ja ühte GWENT Card Keg’i. Pakkumise kasutamiseks kliki siia.

Juhul kui sul ei ole veel GWENT’i beetat, siis selle leiab omale siit.

 

Nädalavahetus Steamis

Sel nädalavahetusel saab Steamis tasuta mängida lausa viite mängu: Arma 3Payday 2, Day of InfamyFront Defense: Heroes ja OrbusVR’i. Kui mõni neist meeldima peaks hakkama, siis kõiki neid mänge on võimalik hetkel tavapärasest soodsama hinnaga osta.

Nädalavahetuse pakkumiste alt leiab Steamis seekord Spintires: MudRunner, mille saab soovi korral omale hetkel €20.09 eest osta, Aliens seeria mängud -75%, Rocket League -40%, NieR:Automata -50% ja mitmeid teisi pakkumisi.

Lisaks on Steamis endiselt käimas ka Games From Denmark soodusmüük, kust leiab Hitman seeria mängud, Limbo, Inside, Wartile, Rad Rodgers ja teisi huvitavaid mänge Taani arendajatelt.

 

PlayStation Stores Jaapani päritolu mängud soodsamalt

Sel nädalavahetusel leiab PlayStation Store’st omale mitmeid Jaapanist pärit mänge mis on hetkel tavapärasest soodsama hinnaga. Sooduspakkumise leiab siit.

Lisaks sellele on hetkel käimas ka teinegi sooduspakkumiste kampaania – Totally Digital, kust peaks igaüks omale midagi meelepärast leidma.

Nädala pakkumise alt aga leiavad rallimängude sõbrad omale Gran Turismo Sport’i.

 

Xbox – Westworld kraami sinu avatarile

Westworldi uue hooaja puhul on Xboxi kasutajatel võimalik oma avatarile tasuta alla laadida Westworldi kostüüme. Kokku on neid kuus, mille hulgast ka Dolorese ja Teddy kostüümid.

Endiselt on käimas ka Avengers: Infinity War kampaania, mille ajal on võimalik tasuta oma Xboxi avatarile hankida 12 erinevat Avengers: Infinity War eset. Saad oma Avatari riietada näiteks Thoriks, Star Lordiks, Kapten Ameerikaks või kasvõi Iron Maniks.

Lisaks leiab sel nädalal Deals with Gold pakkumiste hulgast mitmeid soodustusi A Way Out, The Technomancer, Yooka-Laylee ja teistele huvitavatele mängudele.

 

 

GOG.COM – Hacknet, Sunless Sea, Prison Architect ja palju muud

GOG.COM nädalavahetuse pakkumise alt leiab seekord soodsamalt Hacknet, Sunless Sea, Prison Architect ja teised lahedad mängud. Pakkumise leiab siit.

 

Humble Bundle – Alien Day Sale

Humble Bundles on sel nädalavahetusel aga suur Alien mängude soodusmüük, et kui oled suur Alien mängude sõber, siis tasub oma pilgud Humble Bundlesse pöörata. Alien Day Sale pakkumised leiab siit.

 

Call of Duty: WWII (Steam, EU) – €24.89

Kui sa ei ole veel viimast Call of Duty’t mänginud aga sõbrad muudkui kutsuvad sind ikka ja jälle mängima, siis hetkel pakub CDkeys Call of Duty: WWII Steami koodi ainult €24.89 eest.

 

Detroit: Become Human eeltellimus ainult €59.99

Teisipäeval tuli välja Detroit: Become Human’i demo, mis pakub kõigile soovijatele võimalust visata pilk peale teose kõige esimesele mängustseenile. Kui demo meeldima hakkas ja mõlgutad mängu ostmise mõtteid, siis hetkel pakub Gamestar suurepärast võimalust mäng omale eeltellida kõigest €59.99 eest. Gamestari pakkumise leiab siit.

 

Nädalavahetuse mängusoovitus

Nädalavahetuse mängusoovituseks on loomulikult ei miskit muud kui 11 bit stuudio uus mäng, Frostpunk. Kui sa otsid midagi tavapärasest erinevat ja sulle meeldis näiteks This War of Mine (samad tegijad), siis Frostpunk on just see mida võiks proovida. Tegemist on strateegiamänguga, kus mängija pannakse keeruliste ja raskete valikute ette.

Arvustust Frostpunki kohta saab lugeda siit.