Nädalavahetus – Far Cry 5, The Elder Scrolls Online, F1 2017, F1 2015, …

0
135

Seekord on nädalavahetusel võimalik tasuta mängida The Elder Scrolls Online ja F1 2017. Aga vaata ka Humble Bundlesse kust saab omale tasuta F1 2015 või miks mitte PlayStation Storest soodsamalt mõni PS4 mäng hankida, mida sul veel pole.

Kui aega üle ja on soov pilk peale heita sellisele üliägedale mängule nagu Far Cry 5, siis tule kindlasti ja vaata nädalavahetusel meie Far Cry 5 striimi. Meie Mixeri kanali leiab siit > https://mixer.com/mkuubis. Striimi ajal saab omale punkte teenida ning esmaspäeva õhtul loosime ühele õnnelikule Far Cry 5 mängu välja.

Head nädalavahetust kõigile!

 

The Elder Scrolls Online

Taaskord saab The Elder Scrolls Online tasuta proovida PC, PS4 ja Xbox One platvormidel. Et kui varem ei ole proovinud, siis nüüd on paras aeg see viga parandada. Või miks mitte jätkata oma mängu, mida eelmise tasuta nädalavahetuse ajal alustasid. Seekord mängu tasuta mängida kuni teisipäevani, 27. märts.

Kõik uued ESO kasutajakontod saavad omale ka 500 tasuta krooni, mida saab mängusiseses poes erinevate asjade ostmiseks kasutada. Vahepeal on mängu lisatud ka Skill Advisor tööriist ja level-up preemiaid.

 

F1 2017 Steamis

Sel nädalavahetusel saab Steamis kuni pühapäevani, 25. märts, tasuta mängida F1 2017, mida on selles mänguseerias peetud üheks parimaks. Kui mäng meeldima hakkab, siis saab selle omale osta kõigest 16 euro eest.

 

Humble Bundle – F1 2015 tasuta

Sel ajal kui Steamis saab tasuta proovida F1 2017 mängu, annab Humble Bundle sulle aga täiesti tasuta ära F1 2015. Pakkumine kehtib kuni laupäeva õhtuni. Pakkumise kasutamiseks kliki siia.

 

PlayStation Store Easter Sale

Paar päeva tagasi algas PlayStation Stores Easter Sale, kust saab omale osta erinevaid mänge tavapärasest hinnast kuni 60% soodsamalt.