Nädalavahetus – Fortnites topelt XP

0
92

Fortnite mängijaid rõõmustatakse seekord topelt XP nädalavahetusega ja PlayStation 4 omanikud saavad tasuta Destiny 2 mängida. Kui aga Fortnite või Destiny 2 ei huvita, siis näiteks Steamis on endiselt käimas suvine soodusmüük ja Fanatical pakub Warner Bros. mänge soodsalt.

Nädalavahetuse mängusoovituseks on Dontnod’i The Awesome Adventures of Captain Spirit.

 

Fortnites topelt XP nädalavahetus

Fortnite neljas hooaeg hakkab lõpule jõudma ning sel puhul pakub Epic kõigile võimalust teenida topelt XP’d. 100% boonus XP’i saab teenida kuni esmaspäevani, 2. juulini. Tegemist on hea uudisega Battle Pass’i omanikele, sest see aitab neil kiiremini uutele tasemetele jõuda, et uusi asju lahti lukustada. Fortnite viies hooaeg algab 12. juulil.

 

The Awesome Adventures of Captain Spirit

Kui sa mingil põhjusel veel Dontnod’i uut teost mänginud ei ole, siis nüüd on õige hetk see väike viga parandada. The Awesome Adventures of Captain Spirit tuli välja 26. juunil ning kõik kes soovivad saavad selle tasuta alla laadida ja mängu nautima asuda. Tegemist on eellooga Life is Strange 2’le.

Mängu leiab Steam’ist, Xbox Store’st või PS Store’st.

 

PlayStation: Destiny 2 ja DRAGON BALL FighterZ

Sel nädalavahetusel saavad PlayStation 4 kasutajad tasuta proovida Destiny 2. Mängida saab kogu Destiny 2 kampaaniaosa, algusest lõpuni. Kui kampaania osa läbi, siis saab madistada Crucible kaartidel, farmis palli mängida või koos sõpradega mööda Destiny 2 maailma ringi seigelda.

Kui sa otsustad hiljem mängu osta, siis kogu sinu progress mängus jääb alles ning kandub täismängu edasi.

Nädala sooduspakkumiseks aga on seekord DRAGON BALL FighterZ. Pakkumise leiab siit.

 

Konami mängud Humble Bundles

Humble Bundle pakub seekord Konami mänge soodsamalt – Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Castlevania: Lords of Shadow 2, Silent Hill Homecoming, PES 2018, jne. Pakkumise leiab siit.

 

Warner Bros. mänge soodsalt

Fanatical pakub hetkel Warner Bros. mänge soodsalt. LEGO mängud, Batman, Fear, Mortal Kombat, Mad Max, Shadow of War ja palju teisi suurepäraseid mänge.

Pakkumise leiab siit: https://www.fanatical.com/en/publishers/warner-bros.-interactive-entertainment

 

GOG

GOG.com lehelt leiab sel nädalavahetusel samuti mitmesugust huvitavat kraami soodsalt. Viska pilk peale, ehk leidub seal ka sinu jaoks midagi huvitavat.

Pakkumise leiab siit: https://www.gog.com/promo/20180625_weekly_sale

Steamis suur suvine soodusmüük

Steamis on kuni 5. juulini käimas suur suvine soodusmüük – The Intergalactic Summer Sale.

 

Green Man Gamingus arvutimängud kuni 25% soodsamalt

Green Man Gaming pakub “JUNE25” koodiga arvutimängudele kuni 25% allahindlust. Pakkumise leiab nende lehelt: https://www.greenmangaming.com/