Nädalavahetus – Mario Tennis Aces ja The Crew 2

0
185

Juuni esimene nädalavahetus rõõmustab meid mitmete toredate sooduspakkumistega ja videomängudega, mida tasuta proovida saab. Nädalavahetuse mängusoovituseks on seekord Mario Tennis Aces demo.

 

MARIO TENNIS ACES

Nintendo Switch’i omanikud saavad sel nädalavahetusel proovida Mario uut spordimängu – Mario Tennis Aces.

Fännid, kes on oodanud kohtumist Mario ja sõpradega tenniseväljakul, saavad osa võtta sel nädalavahetusel toimuvast online turniirist, mis algab täna 1. juunil.

Valida saab nelja tegelase vahel – Mario, Peach, Yoshi ja Bowser – ning osa võtta online multiplayer turniirist. Läbides turniiri erinevaid etappe, kogud punkte, mis põhinevad sinu tulemustel ning piisavate punktide olemasolu korral on sul võimalik demos avada veel viis lisategelast.

Lisaks online turniiridele võid harjutada üksikmängu osas arvuti poolt kontrollitud vastaste vastu mängides. Sõltumata sellest kas mängid onlines teiste mängijate vastu või harjutad üksikmängu osas arvuti vastu, kõik osalejad saavad hiljem täismängus lisakostüümi Mariole.

Mario Tennis Aces demo saab omale tasuta alla laadida Nintendo eShop’ist. Turniirid algavad reedel, 1. juunil kell 17:00 (Eesti aja järgi) ja kestavad kuni esmaspäevani, 4. juuni kell 02:00.

Lisainfot leiab:

 

THE CREW 2 BEETA

Kui sul aga Nintendo Switchi pole või sind huvitab tennise asemel hoopis avatud maailmaga rallikad ning oled eelnevalt end The Crew 2 beetasse registreerinud, siis tasub oma postkasti piiluda, et ehk on seal üks beeta kood sind ootamas. Kui kood olemas, siis aktiveeri see ära ning lae omale The Crew 2 beeta alla ja võidki mänguga alustada.

The Crew 2 beeta kestab kuni 4. juunini. Lisainfot beeta kohta leiab siit.

Nädalavahetusel võib pilgu peale visata ka Mkuubis The Crew 2 streamile mille leiab siit.

 

STEAM – Rising Storm 2: Vietnam, Train Simulator 2018 ja 505 Games soodusmüük

Steamis saab sel nädalavahetusel tasuta mängida selliseid mänge nagu Rising Storm 2: Vietnam ja Train Simulator 2018.

Lisaks on käimas ka 505 Games soodusmüük, kust on võimalik omale kuni 90% soodsamalt nii mõnigi suurepärane mäng osta.

 

HUMBLE ARMA 2018 BUNDLE

Vähem kui 1 euro eest saab omale hetkel Humble Arma 2018 Bundle kaudu Arma: Cold War Assault’i, Arma: Gold Edition’i ja Arma Tactics’i.

Kui 12 eurot aga juurde maksta, siis saab veel lisaks ka sellise mängu nagu Arma 3 ja selle lisad Arma 3 Karts, Arma 3 Helicopters, Arma 3 Marksmen.

€14.52 eest aga saab juurde ka Arma 2, Arma 2: Operation Arrowhead, Arma 2: British Armed Forces, Arma 2: Private Military Company ja Arma 2: Army of the Czech Republic.

Makstest €17.10 või rohkem, saad kõigele eelpool nimetatule juurde ka Arma 3 Apex nimelise lisa.

Lisaks on Humble Bundle lehel käimas ka Playsim Sale, kust on võimalik Playsim mänge osta kuni 67% odavamalt.

 

GREEN MAN GAMING

Green Man Gaming pakub hetkel voucherkoodi põhist müüki. Nimelt saab JUNE25 koodiga 25% alla kõikidelt PC mängudelt. Suurepärane pakkumine, millele kindlasti tasub pilk peale visata.

 

FANATICAL – Bethesda mängud soodsamalt

Fanatical pakub hetkel hulgaliselt Bethesda mänge tavapärasest soodsama hinnaga. Juhul kui sul on mõni Bethesda mäng ostmata, mida tahaks, siis viska sellele pakkumisele julgelt pilk peale.

AMAZON UK

Amazon UK pakub hetkel mitmeid Xbox One komplekte koos lisapuldi ja/või koos mängudega. Hinnad algavad alates £229.99 / €262 (+postikulu).

Street Fighter 30th Anniversary Collection on samuti hetkel Amazonis soodsalt.

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System tuleb juunis taaskord müügile ning seda on võimalik Amazonist tellida £49.99/€56.99 eest.

 

VAMPYR (PC)

Järgmisel nädalal, 5. juunil, ilmub Dontnod Entertainment uus mäng, Vampyr. Juhul kui mäng huvi pakub, siis cdkeys pakub Vampyr (Steam) hetkel kõigest €28.49 eest.