Nädalavahetus – Robocraft Infinity ja TERA beetad, Square Enixi ja PlayStation mängude soodusmüük

0
185

Sel nädalavahetusel leiavad aset Robocraft Infinity ja TERA beetad. Humble Bundles aga on samal ajal käimas suur Square Enix mängude soodusmüük, kust on omale võimalik mitmeid suurepäraseid Square Enix mänge lausa poolmuidu soetada. Endiselt on aga käimas ka “Only on PlayStation” soodusmüük ja Xbox Games with Gold mängude hulka lisandusid kaks uut mängu.

 

Humble Bundle

Humble Bundles on hetkel Square Enix’i mängud kuni 85% odavamad. Kui sa ei ole veel jõudnud selliseid suurepäraseid teoseid nagu Nier: Automata, Deus Ex: Mankind Divided, Life is Strange: Before the Storm, jne. veel mängida, siis on paras aeg see viga parandada.

 

Robocraft Infinity beeta Xbox One konsoolil

Sel nädalavahetusel saavad kõik soovijad proovida Robocraft Infinity beetat Xbox One konsoolil.

Robocraft Infinity pakub mängijale võimalust ehitada klotside haaval omale meelepärane robot ja siis sellega teiste robotite vastu lahingusse minna. Rohkem infot mängu ja beeta kohta leiab siit.

 

TERA avatud beeta konsoolidel

TERA teine avatud beeta algab reedel, 16. märtsil kell 15:00 ja lõpeb pühapäeva hommikul kell 6. Avatud beeta 2 on avatud ainult neile kes osalesid eelmises beetas või laadisid eelnevalt beeta versiooni alla, sest seekord uued mängijad klienti alla laadida ei saa enam.

TERA avatud teise beeta kohta saab rohkem infot siit.

 

Hellblade: Senua’s Sacrifice (PS4)

Hellblade: Senua’s Sacrifice maksab sel nädalal PlayStation Stores tavapärase 30 euro asemel €18.99.

 

ONLY ON PLAYSTATION

Endiselt on käimas veel suur soodusmüük PlayStation eksklusiivmängudele, mida on võimalik osta tavahinnast kuni 70% soodsamalt. Olgu selleks siis palju kiidetud Horizon Zero Dawn, The Last of Us Remastered või hoopis Uncharted seeria mängud. Lähemalt vaata PlayStation Store’st.

 

Xbox Games with Gold

Täna lisandus Games with Gold mängude hulka veel kaks mängu, mida Xbox Live Gold kasutajad saavad omale tasuta alla laadida – Superhot ja Quantum Conundrum.