Nädalavahetus – Shadow Warrior 2, Hyperdrive Massacre ja teisi soodsaid pakkumisi

0
211

Oktoobri esimesel nädalavahetusel leiab omale soodsalt või lausta tasuta nii mõnegi mängu. Näiteks GOG.com annab sel korral tasuta ära Shadow Warrior 2 ja Steamist leiab omale tasuta Hyperdrive Massacre nimelise mängu. Sooduspakkumistega saab jooksvalt tutvuda ka meie Discordi kanalis #soodsalt, millega saab liituda siin discord.mkuubis.ee.

Nädalavahetuse mängusoovituseks on meil sel korral Assassin’s Creed Odyssey, mille saab omale osta Gamestari online poest.

 

Shadow Warrior 2 – TASUTA

Kui sulle meeldis selline mäng nagu Shadow Warrior, aga ei ole veel jõudnud järgmist osa osta, siis nüüd on võimalik see viga parandada. Nimelt annab GOG.com tasuta ära Shadow Warrior 2. Pakkumise leiab siit.

 

Hyperdrive Massacre – TASUTA

Steamist saab sel korral omale tasuta sellise mängu nagu Hyperdrive Massacre. Steami nädalavahetuse pakkumiste alt aga leiab seekord sellised sooduspakkumised:

 

Humble Overwhelmingly Positive Bundle

Sel korral saab Humblest omale umbes euro eest Wuppo, SIMULACRA ja Subsurface Circular nimelised mängud. Kui aga oled nõus rahakotis natuke rohkem ruumi tegema, siis sab omale lisaks veel sellised mängud nagu Nuclear Throne, Momodora: Reverie Under The Moonlight, LISA, SOMA ja Opus Magnum. Humble Overwhelmingly Positive Bundle leiab siit.

Loomulikult ei ole see aga Humbles ainuke hea pakkumine, pilk tasub peale visata ka Square Enix mängude, Paradox Weekend ja Female Protagonist sooduspakkumistele.

 

Voidu: Talv on tulekul

Voidu online poest on võimalik hetkel kõiki PC mänge 20% soodsamalt osta kui kasutad BLUEWINTER sooduskoodi.

 

PlayStation

Nädala pakkumise alt leiab EA rallimängu Need for Speed Payback. Õnneks leidub PlayStation Store’is siiski ka huvitavamaid pakkumisi. Big Games, Big Discounts pakkumise alt leiab nii mõnegi korraliku mängu mis on tavapärasest hinnast kuni 60% soodsam. Või viska pilk peale Games Under €15 pakkumisele.

Kui oled PlayStation Plusi omanik, siis tuletame meelde, et nüüd saab alla laadida ka oktoobris pakutavad Playstation Plusi mängud.

 

Sony PlayStation DualShock 4 pult – Sinine

Kui sul on plaanis omale lähiajal osta uus DualShock 4 pult, siis tasub kindlasti pilk peale visata Amazon UK pakkumisele. Sinine PlayStation DualShock 4 pult maksab hetkel Amazonis £34.99 (€40).

 

Spider-Man + Steelbook karp

Sul on kodus küll PlayStation 4 aga Spider-Mani pole? TheGameCollection online pood tuleb sulle appi ja pakub Spider-Mani koos laheda Steelbook karbiga ainult £43.95 (€50) eest.

 

Sid Meier’s Civilization VI (iPhone/iPad)

Tahaksid oma iPhone või iPadi peal Civilization VI mängida? Aga palun, Civilization VI saab hetkel osta 60% soodsamalt.

 

Shadow of the Tomb Raider