Nädalavahetus – Spec Ops: The Line ja kevadised soodusmüügid

0
123

Sel nädalavahetusel saab omale Humble Bundlest tasuta Spec Ops: The Line ja loomulikult on kevade alguse puhul mitmel pool käimas kevadised soodusmüügid.

Soovime kõigile häid munadepühi ja päikeselist kevadet!

 

Humble Bundle – Spec Ops: The Line

Kuni laupäeva õhtuni saab omale Humble Bundle lehelt tasuta Spec Ops: The Line koodi Steami jaoks. Lisaks on endiselt käimas ka Humble Indie Bundle.

 

Nintendo eShop kevadine soodusmüük

Kevadhooaja alguse tähistamiseks on käimas Nintendo eShopis kevadine soodusmüük. Nüüd saab omale soodsalt mänge nii Nintendo Switchile, 3DS’ile või Wii U’le. Selleks pane oma konsool tööle ja uuri eShopist lähemalt järgi mida seal pakkuda on või vaata lähemalt Nintendo lehelt. Nintendo eShopi kevadine soodusmüük kestab kuni 5’nda aprillini.

 

PlayStation Stores kevadine soodusmüük

PlayStationi Easter Sale ajal saab omale soetada soodsamalt mitmeid suurepäraseid mänge, alates FIFA 18’st kuni GTA V’ni välja.

 

Xbox Store kevadine soodusmüük

Kevadine soodusmüük on loomulikult käimas ka Xboxi peal. Kuni 9’nda aprillini saab osta mitmeid mänge kuni 60% soodsamalt. Lähemalt vaata siit.

 

Steami kevadine soodusmüük LEGO mängudele

Steamis saab omale sel nädalavahetusel osta LEGO mänge kuni 75% soodsamalt. Lisaks kevadisele LEGO mängude soodusmüügile on hetkel käimas ka Frontier Weekend kust saab omale soodsamalt osta sellised mängud nagu Elite Dangerous, Planet Coaster, LostWinds, LostWinds 2: Winter of the Melodias ja mitmeid lisasid.