Nädalavahetus – Civilization VI, Cities: Skylines, RAID: World War II, Dragon Ball Xenoverse 2, …

0
199

Käes on uus nädalavahetus ning aeg heita pilk peale sellele mida sel nädalavahetusel huvitavat mängida leiab või mis soodustused kusagil parajasti käimas on.

 

Humble Bundle Best of 2017

Humble Bundle Best of 2017 mängude hulgast leiab Five Nights at Freddy’s: Sister Location, Goat Simulator ja Hacknet nimelised mängud. Kui aga maksad rohkem kui €4.63, siis saad juurde veel sellised mängud nagu Verdun, Sins of a Solar Empire: Rebellion, Death Road to Canada ja Turmoil. Makstes aga rohkem kui €8.16, siis saab eelpool mainitud mängudel lisaks ka Dead by Daylight’i.

Vaata Humble Bundle Best of 2017 pakkumist siit.

 

GOG’is õudusmängud kuni 90% ja Telltale mängud kuni 75% soodsamalt

Sel nädalavahetusel on GOG’s õudusmängud kuni 90% soodsamalt. Nimekirjast leiab selliseid suurepäraseid teoseid nagu Vampire: The Masquerade, Phantasmagoria, Phantasmagoria 2, >observer_, Alone in the Dark triloogia, The Coma, SOMA, Knock-Knock, Outlast, Outlast 2 ja mitmeid teisi õudukaid. GOG.com õudusmängude pakkumise leiab siit.

Lisaks õudusmängudele on võimalik GOG’ist hetkel osta omale Telltale mänge kuni 75% soodsamalt. Telltale mängude pakkumise leiab siit.

Kui õudusmängud ja Telltale mängud huvi ei paku, siis leiab GOG’ist järgmise nelja päeva jooksul teisigi huvitavaid mänge, mida saab kuni 90% soodsamalt osta. Nimekirjast leiab Prison Architect’i, Don’t Starve, The Witness’i ja palju muud. Pakkumisega saab tutvuda siin.

 

Green Man Gaming

Kui Humble Bundle ja GOG pakkumistest väheks jääb, siis hetkel pakub Green Man Gaming PC mänge kuni 20% soodsamalt kui kasutad koodi “FEB20”.

 

Nintendo Switch eShop

Nintendo Switch eShop’is on samuti käimas soodusmüük kus on võimalik omale Switchi mänge kuni 50% soodsamalt osta. Olgu selleks siis Rocket League, Mario + Rabbids Kingdom Battle, Worms W.M.D, Rayman Legends: Definitive Edition või miskit muud.

 

Cities: Skylines, Civilization VI, The Red Solstice, Disc Jam, RAID: World War II ja Eleven: Table Tennis VR (Steam)

Sel nädalavahetusel saab Steamis tasuta proovida selliseid lahedaid mänge nagu Cities: SkylinesCivilization VIThe Red Solstice, Disc JamRAID: World War II ja Eleven: Table Tennis VR. Kui mõni neist mängudest meeldima hakkas siis nagu alati on ka seekord võimalik nimetatud mänge sel nädalavahetusel soodsamalt osta.

 

Dragon Ball Xenoverse 2 (Xbox Live, Steam)

Kui oled Xbox One omanik, siis sel nädalavahetusel on sul võimalik tasuta proovida sellist mängu nagu Dragon Ball Xenoverse 2. Mängu tavaline versioon on hetkel 75% soodsam ja Deluce Edition on 50% soodsam.

Steamis kahjuks hetkel Dragon Ball Xenoverse 2 tasuta proovida ei saa. Kuid hetkel on võimalik omale mäng Steamis kuni 66% soodsamalt osta.

 

EA mängud kuni 60% soodsamalt PlayStation Store’s

PlayStation Store’s on hetkel omale võimalik soetada EA mänge kuni 70% soodsamalt. Näiteks Star Wars Battlefront II, FIFA 18, Need for Speed Payback maksavad hetkel ainult €30. Titanfall 2 Ultimate Editioni aga saab omale kõigest €15 eest.

Endiselt on käimas ka “Games Under €5” sooduspakkumine, kust leiab omale mitmeid suurepäraseid mänge vähem kui €5 eest.