Nädalavahetusel saab Xboxi peal tasuta NBA 2K19 mängida

1
86

Nädalavahetusel on kõigil Xbox Live Gold kasutajatel võimalik tasuta proovida autentset NBA korvpallikogemust pakkuvat mängu – NBA 2K19.

NBA 2K19 saab tasuta mängida alates neljapäevast, 15. november kell 19:00 kuni esmaspäeva hommikuni, 18. november kell 09:59.  Juhul kui mäng meeldima hakkab, siis sel ajavahemikul on võimalik omale NBA 2K19 osta 50% soodsamalt.

NBA 2K19 arvustust saab lugeda siit, “Virtuaalkorvpalli austajatele on NBA 2K19 lihtsalt suurepärane maiuspala. Kahjuks rikuvad üldmulje ära suust ja kõrvadest sisse topitavad reklaamid (ega te Gatorade’i ei taha osta? See värskendab ju keha ja vaimu. Eriti neljandal veerandil…) ning niigi reklaamirahadest nõretavas mängus igast nurgast vastu terendavad mikromaksed. No ei tõuse minu käsi seda tervitama, kui ma esmalt olen mängu eest juba 60 eurot välja käinud. Paras sigadus, aga kahjuks on see spordimängude tulevik. Sellest hoolimata peaks korvpallisõbrad, eriti meeskonnamängu austajad, kellele meeldib oma NBA lemmikklubiga kõik põhihooaja mängud kaasa mängida, endale NBA 2K19 soetama. Sisu on siin tõenäoliselt rohkem kui kaheks aastaks, meeskondi (nii uusi, vanu kui ka tähtede satse) on lademetes ja kõigele ei jõuagi korraga keskenduda.”

1 KOMMENTAAR

Comments are closed.