Nintendo Switch Online lehekülg sai täna hommikul uuenduse

0
206

Nintendo Switch Online tuleb selle aasta septembris koos võimalusega oma salvestuste kopeerimisega pilve ja 20 klassikalise NES mänguga.

Nintendo uuendas täna hommikul oma Nintendo Switch Online teemalist lehekülge, pakkudes kasutajatele selgemat ülevaadet pakutavast teenusest.

Tasuline Nintendo Switch Online teenus on taskukohane, mitmekülgne teenus, mis võimaldab kasutajatel mängida Nintendo Switchi mänge onlines. Lisaks pakutakse teenuse tellijatele juurdepääsu klassikalistele NES mängudele, võimalust varundada oma salvestatud andmed turvaliselt Nintendo pilve ja kasutada telefoni või tahvelarvutit, et laiendada oma online kogemust.

Nintendo Switch Online hakkab maksma €3.99 kuus. Teenust saab tellida ka 3 kuu ja 12 kuu kaupa. Kolmeks kuuks tellimine maksab €7.99 ja 12 kuud maksab €19.99.

Olemas on ka peredele mõeldud “Family Membership“, mis maksab 12ks kuuks €34.99. Selle jaoks on vaja luua Family Group, kuhu saab lisada kuni kaheksa kasutajakontot, mis kõik siis online funktsioonidele ligi saavad.

Nintendo Switch Online saab alates septembrist osta Nintendo eShop’ist Nintendo Switchil või Nintendo ametlikult leheküljelt.

Kui ma ostan teenuse üksikisikule (Individual Membership), siis kas teised kasutajad sama Nintendo Switchi konsooli peal saavad samuti Nintendo Switch Online teenust kasutada?
Ei. Kui sa otsustad Individual Membership variandi kasuks, siis ainult Nintendo Switch Online teenuse tellinud kasutajakonto saab kasutada online teenuseid sellel seadmel.

Kui teised pereliikmed tahavad samal seadmel online teenuseid kasutada, siis on pereliikmete lisamiseks vaja seadistada Family Group ja osta Family Membership variant.

NB! Mario Kart 8 Deluxe ja teised mängud võivad pakkuda võimalust lisakasutajal külalisena online sessiooniga liituda. Sellisel juhul piisab sellest kui esimesel kasutajal on olemas aktiivne Nintendo Switch Online teenus.

Ostsin Family Membership variandi, mis edasi?
Et kõik pereliikmed saaksid kasutada Nintendo Switch Online teenust on vaja Nintendo Switch konsoolil seadistada Nintendo Account Family Group.

Kui mul on mitu Nintendo Switchi konsooli, kas ma pean eraldi maksma iga konsooli eest?
Ei. Niikaua kui sa kasutad sama Nintendo kontot, millel on Nintendo Switchi Online teenus tellitud, võid sa kasutata mitut erinevat konsooli.

Lisainfot Nintendo Switch Online teenuse kohta leiab siit.