PS4 omanikud saavad 30 päeva varem Araabia hobusega ratsutada

2
290

Sony teatas et Red Dead Redemption 2 ja Red Dead Online ajalised eksklusiivid jõuavad PlayStation 4 kasutajateni 30 päeva enne Xbox One’i.

Sid Shuman (Sony sotsiaalmeedia juht) kirjutab PlayStationi blogis, et PlayStation 4 kasutajad saavad 30 päeva varem omale Araabia hobuse koos uhke alligaatorinahast sadualaga, Grizzlies Outlaw kostüümi ja High Roller double-action recolvri.

Siinkohal võib julgelt öelda, et ükski neist asjadest ei mõjuta oluliselt sinu Red Dead Redemption 2 mängukogemust. Mängu võid rahulikult läbi mängida ka ilma nende asjadeta, ilma et sa oleksid midagi kaotanud.

Grizzles Outlaw Outfit muudab lihtsalt sinu tegelase välimust (saad seda kasutada hiljem, novembris ilmuvas Red Dead Onlines), hobune pakub veidi paremat kiirust ja juhtimist, sadul annab lisaboonuse eludele ja vastupidavusele ning lisaks saad siis omale ühe revolvri juurde. Tegemist on lihtsalt erinevate asjadega ning mingeid eksklusiivseid lisamissioone või muud sellist ei ole. Sellest hoolimata paistab see aga siiski olevat piisav, et keegi saaks Sonys rõõmustada ja seda tähistada.

Shuman tuletab PS4 kasutajatele veel meelde, “Veenduge, et teil on olemas aktiivne PS Plus, et saaksite ligi Red Dead Online’ile ja uurida neid vingeid asju!”

2 KOMMENTAARID

Comments are closed.