PS4 uus süsteemiuuendus toob kasutajateni kaua oodatud muudatused

0
682

Alates teisipäevast on beeta testeritel olnud võimalus testida PS4 süsteemi uut 5.50 versiooni, mis toob kasutajateni nii mõnegi kaua oodatud uuenduse.

Üheks olulisemaks uuenduseks on tehtud muudatused Library kasutajaliidese juures. Näiteks “This PS4” näitab eraldi kõiki aplikatsioone ja mänge mis sinu PS4 konsoolis on installeeritud. Sinu kasutajanimega valikust aga näeb kõiki oma oste, mis teeb oluliselt kergemaks nende mängude leidmise, mille oled küll ostnud aga mida pole veel installeerinud. PlayStation Plus valikust aga näeb nende mängude nimekirja millele sul on ligipääs tänu PS Plusile. Kui sinu PS Plus peaks aeguma siis tekib lukuga PS Plus ikoon sinu PS Plus mängude juurde. Nii on hea pilt sellest, milliseid mänge saad uuesti mängida kui peaksid omale uuesti PS Plusi ostma.

Lisaks saab kasutada nüüd ka peitmise funktsiooni, mis lubab sul ära peita näiteks varasemad beetad või demod, mida sul pole plaanis enam kasutada.

Uus süsteemiuuendus toob aga ka mitmeid teisi toredaid uuendusi. Näiteks on taaskord uuendatud Family Management osa. Nüüd saab lastele määrata konkreetsed ajalised piirangud millal ja kui kaua nad mängida saavad.

Kasutada saab nüüd ka suvalisi taustapilte, mille saad panna oma USB pulgale ja siis selle kaudu oma PS4 süsteemi laadida. Soovi korral saad oma taustapilte vastavalt soovile PS4 konsoolil otse muuta.

Süsteemiuuendus 5.50 on hetkel beeta testimisel. Neil kel soovi beetaga liituda saavad seda teha siit.

ALLIKASPlayStation.Blog