Sony toob sel aastal müügile uue mängukonsooli

0
367

Jutud uuest Sony mängukonsoolist on ringi liikunud juba mõnda aega, kuid ametlikku infot on olnud seni vähe. Nüüd aga sai pikalt oodatud uudis lõpuks ametliku kinnituse, Sony toob tõepoolest selle aasta detsembris müügile uue mängukonsooli, PlayStation Classicu.

Võttes Nintendost eeskuju, on ka Sony otsustanud turule tulla uue miniatuurse versiooniga oma esimesest PlayStationist. PlayStation Classic sisaldab 20 klassikalist teost, sealhulgas selliseid tuntud mänge nagu Final Fantasy VII, Jumping Flash, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 ja Wild Arms.

Mini konsool on ligikaudu 45% väiksem kui esialgne PlayStation oli ja see imiteerib originaali väljanägemist ja tunnetust ning tuleb samasuguste pultidega ja sarnases pakendis. Igas komplektis on kaasas HDMI kaabel ja kaks pulti, mida saab kasutada lokaalse mitmikmängu jaoks samal ekraanil.

PlayStation Classic tuleb müügile 3. detsembril 2018 ja hakkab maksma €99.99. Sony lubab lähimate kuude jooksul avaldada täieliku nimekirja mängudest, mis tulevad PlayStation Classicule.

Esimene PlayStation tuli müügile peaaegu 24 aastat tagasi, 3. detsembril 1994. Tegemist oli esimese koduse mängukonsooliga mida müüdi üle maailma rohkem kui 100 miljonit. PlayStation pakkus tarbijatele esmakordselt võimalust mängida 3D graafikaga videomänge oma kodudes.