Splinter Cell’i Sam Fisher on tagasi

0
142

Ubisoft poetas infot selle kohta, et Splinter Cell’i Sam Fisher on mänguekraanidel tagasi varem kui keegi seda oodata oleks osanud.

Nimelt saab Sam Fisherit näha Ubisofti Ghost Recon Wildlandsi mängu Special Operations missioonis.

Reedel postitatud videost selgub, et Paladin vajab Fisheri abi Boliivias ning soovitab Fisheril oma Hispaania keelt natuke värskendada.

UUENDATUD (09.04.2018):
Ghost Recon Wildlands Year 2 pakub nelja planeeritud uuendust, mis kõik on tasuta. Esimene neist, Special Operations I, jõuab mängijateni juba 10’ndal aprillil ning see sisaldab ka Splinter Cell’i Sam Fisherit, kellele on taaskord hääle andnud Michael Ironside. Uues missioonis aitab Ghost meeskond Samil tungida vaenlase laagrisse ning kaitseb teda vaelaste rünnakute eest kui Sam häkib terminali. Eduka missiooni korral premeeritakse sind spetsiaalsete auhindadega, seal hulgas Sami klassikalise kolmeosalise öise nägemise prillidega.

Kõik tulevad uuendused on tasuta, kuid juhul kui sa soovid saada uuendustele ligipääsu 7 päeva varem, siis saab omale osta Year 2 Passi, mis maksab €29.99 ning sisaldab nelja Special Ops kasti, nelja Ghost War kasti ja ühte muudatuste pakki.