Amazon Prime Day – soodsalt mängukraami

0
163

Amazon Prime Day sooduspakkumiste hulgast võib soodsalt leida nii mõndagi huvitavat, sealhulgas ka mängukraami. Alljärgnevalt toome välja mõned näited, mis meile silma jäid.


Cyberpunk 2077 with Limited Edition Steelbook – £49.99
Amazon Prime Day sooduspakkumiste hulgas jäi meile silma Cyberpunk 2077 eeltellimus. Kõigest 55 euro eest on võimalik omale tellida PC, PS4 või Xboxi versioon. Cyberpunk 2077 ilmub 16. aprillil 2020.
Telli mäng siit


Call of Duty: Black Ops 4 (PS4) – £11.99
Kui oled mõlgutanud mõtteid Call of Duty: Black Ops 4 ostmisest, siis Amazon pakub antud mängu hetkel tavapärasest hinnast 52% soodsamalt. Kui otsid Xboxi versiooni, siis võta valikust Xbox. Tõsi Xboxi versioonile on soodustus veidi väiksem, 37%.
Pakkumist näeb siit


Nintendo Switchi komplektide pakkumised alates £279.99
Sul ei ole ikka veel Nintendo Switchi? Mida sa ootad? Aeg on viga parandada, sest sellelt mängukonsoolilt leiab selliseid ägedaid mänge, mida üheltki teiselt konsoolilt või arvutilt ei leia.
Vaata pakkumisi siit


PlayStation 4 konsoolid alates £219.99
Amazon Prime Day sooduspakkumiste hulgast peaks leidma igaüks omale just sellise sobiva PS4 komplekti, mis teda huvitab.
Pakkumised leiad siit


Xbox One konsoolide sooduspakkumised alates £169.99
Kui oled otsustanud Xbox One konsooli kasuks, siis Amazonist leiab on tavapärasest soodsama hinnaga neli erinevat komplekti.
Pakkumised leiad siit


Marvel’s Spider-Man (PS4) – £21.99
Sul on kodus PlayStation 4 konsool aga pole Spider-Man’i? Amazon tuleb appi ja müüb sulle Spider-Man’i tavahinnast 45% soodsamalt.
Pakkumise kasutamiseks kliki siia


SanDisk 128GB microSD kaart Nintendo Switchile – £17.99
Vajad oma Nintendo Switchile suuremat microSD kaarti? Aga palun, Amazon prime Day sooduspakkumiste ajal saab selle omale 56% soodsamalt.
Pakkumise leiad siit


Sony PlayStation DualShock 4 puldid alates £29.99
Amazon pakub hetkel PlayStation 4 pulte tavapärasest soodsama hinnaga.
Pakkumised leiad siit


Turtle Beach Recon 50X Stereo Gaming Headset – £14.99
Tahad odavat aga siiski keskmisest kvaliteetsemat peakomplekti? Aga palun Turtle Beach Recon 50X Stereo Gaming Headset sobib PS4le, Xboxile, arvutile ja teistele seadmetele.
Pakkumise leiad siit


Corsair, Razer ja HyperX tooted 30% soodsamalt
Otsid uut mänguhiirt, klaviatuuri või peakomplekti? Aga palun Amazon Prime Day sooduspakkumiste hulgast peaksid omale sobiva leidma.
Pakkumised leiad siit


Videomängud kuni 40% soodsamalt
Nimekirjast leiab Days Gone, Rage 2, Kingdom Hearts 3 ja teised mängud
Pakkumised leiad siit


Kui eelpool olevast nimekirjast väheks jääb ja soovid näha millist huvitavat mängukraami veel Amazonist soodsalt leiab, siis kliki siia.