Batman tuleb Fortnite’i

0
148

Fortnite’i on külastanud juba mitemesugused koomiksikangelased (või kurjamid) ning paistab, et järgmiseks koomiksikangelaseks kes Fortnite’i ära eksib saab olema Batman. Vähemalt nii väidavad mitmesugused lekked.

Kasutajad on Fortnite’i failidest avastanud mitmeid Batmaniga seotud asju – Batmani glider, uus laadimisekraan, Batmani bänner, Batman Grapnel Gun ja Explosive Batarang.

Leitud on ka mitmeid Batmani teemalisi ülesandeid nagu “Pane põlema Batmani signaalituled väljaspool Gotham Cityt” ja “Kahjusta vastaseid plahvatusliku Batarangiga”.

Avastatud on ka minikaart, mis viitab sellele, et Tilted Towni ala saab omale Gotham City, kust leiab nii politseijaoskonna, panga, kino, kui ka ikoonilise Wayne Enterprise hoone.

Epic Games ei ole ametlikult veel kõike seda kinnitanud, kuid arvestades seda materjali, mida käesolevaks hetkeks leitud on ning seda, et 21. septembril tähistatakse Batmani päeva, võib arvata, et Batmani teema jõuab lähiajal Fortnite’i.

Meile Meeldib Mängida #16 – Doomi viina ja auhinnalõhe kõrvale palju looti

Kui videomängudest jääb väheks, siis on Bethesdal selle jaoks lahendus olemas - Doom Bone Vodka, mis tuleb müügile samal ajal kui Doom Eternal. Taaskord teeme...